вторник, 12 февруари 2019, 14:20 ч.

Държан на къса каишка

Каракачанов играе евтини ходове по поръчка на ДПС! Именно той е пипалото на Сараите във властта!

BNews.bg

Каракачанов играе евтини ходове по поръчка на ДПС! Именно той е пипалото на Сараите във властта!

Куклата на конци никога няма да даде тлъстия кокал, защото има 0,5% доверие и блъфира, за да си прави пиар.

Поредният отчаян ход от страна на военния министър Красимир Каракачанов, затвърждава подозренията, че същият е марионетка на ДПС. На практика властта е в ръцете им, а вицето е удобен инструмент. Днес лидерът на ВМРО обяви, че ще подаде оставка, ако концепцията му с мерките за интеграция на циганите не бъде приета от парламента с подкрепата на управляващите.

Този акт прилича на част от добре измислена схема на ДПС, а популизмът е очевиден. Стратегията е Каракачанов да остане на поста си и да продължи да изпълнява функцията си на пипало на ДПС.

Куклата на конци никога няма да даде тлъстия кокал, защото има 0,5% доверие и блъфира, за да си прави пиар. Той  е спокоен, че ДПС го държи на къса каишка и ГЕРБ няма друг избор освен да го търпи заедно със свинщините му - продажба на паспорти и т.н.

"Ако ГЕРБ смятат, че ДПС са им идеологически по-близко до сърцето, няма проблем, аз си подавам оставката, минавам в опозиция, да си направят коалиция и да управляват щастливо", каза вицепремиерът и военен министър в интервю за Евроком по повод критиките на движението, което го обвини, че програмата му гази Конституцията.

"Ако най-важният въпрос е, че ние изчезваме като нация, ако това наше виждане не се споделя от хората, с които управляваме, какъв е смисълът да продължаваме заедно?", каза той по адрес на коалиционните партньори.

"Аз не желая един ден моите внуци и правнуци да кажат, че по времето на нашия дядо България се закри като държава след 1400 г.", категоричен е Каракачанов.

Той все пак смята, че ще има подкрепата на кабинета и няма да се стигне до оставка. Даде да се разбере, че не е бил спрян, когато е информирал предварително и премиера, и министрите за оповестяването на концепцията и за внасянето й. Раздал я  е и на министрите за предложения.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • запознат - 22:01, 12 февр.

    агент Иван никога няма да подаде оставка лъже защото много добре знае че повече няма да е на държавна хранилка той е слуга на дпс

  • минаващ - 19:58, 12 февр.

    Когато и да я подаде, все ще е късно.

  • Искрен - 15:45, 12 февр.

    Ще подаде оставка ... ама друг път!

Напиши коментар

Коментари