сряда, 13 февруари 2019, 20:25 ч.

Коалиция за смях

ГЕРБ изхвърли Валери Симеонов от комисия по случая "Гебрев"!

BNews.bg

ГЕРБ изхвърли Валери Симеонов от комисия по случая "Гебрев"!

Низвергнат и изхвърен като мръсно коте, и то от коалиционните си партньори, се оказа Валери Симеонов, неосъщественото тоалетно вице.

Оказва се, че днес той е бил изхвърлен и недопуснат до работата на Комисията за контрол над службите по случая "Гебрев". 

"Аз съм народен представител и имам право да присъствам на заседанието на комисията, без да гласувам. Още повече, че съм председател на партия от управляващата коалиция. Утре очаквам извинение от председателя на комисията Димитър Лазаров."

За това сам се проплака пред БНТ Симеонов. Той очаква извинение, който не знае какво означава тази дума и няма силата да се извни и поиска прошка при гафовете, които не се забравят от обществото през целия му политически път!

Отношението към него е повече от показателно колко точно му е авторитетът пред коалиционните му партньори от ГЕРБ, които едва го изтърпяха на вицепремиерския пост и с радост се отърваха от него.

Колкото и да продължават да хвърлят лъжи в публичното пространство за стабилността на коалицията, е видно с невъоръжено око, че всички вътре едва се гледат и едва удържат фронта, само да не стигнат до предсрочни избори, които чукат със страшна сила на вратата им. 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари