неделя, 17 февруари 2019, 12:40 ч.

Само в Bnews

Бареков: Комунизмът ще ни се струва като Златния век в сравнение с катастрофата при ГЕРБ!

BNews.bg

Бареков: Комунизмът ще ни се струва като Златния век в сравнение с катастрофата при ГЕРБ!

БиНюз попадна на разтърсващ коментар на евродепутата Николай Бареков. Лидерът на ББЦ изглежда е отписал тотално държавата, а може би просто е реалист. Хипотезите му са плашещи!

Ето какво написа той:

"След краха на ГЕРБ ревизиите и съдебните процеси на техния грабеж и безхаберие ще траят десетилетия - също като след 1989-та. Десетки милиарди от еврофондове и от бюджета ще са изчезнали безвъзвратно. Цената на тяхното управление ще плащат няколко поколения. Комунизмът ще ни се струва като Златния век в сравнение с катастрофата при ГЕРБ. Следите за жалост ще са заметени и най-много да го отнесе едничък лидерът на шайката им. Ще се окаже, че КТБ е била само скромна увертюра към Грабежа на 21 век. Терапията ще бъде дълга и мъчителна. Лошото е, че за попълването на ликвидността от колосалните дългове няма да има нищо насреща за приватизация. Нито ЕС ще се бръкне да плати. Отписани сме. Само няколко некадърни и потрошени асфалтови ленти ще са останали. Икономиката ще е сведена до два-три монопола в ръцете на разни Гинки. Спорт, култура, образование, здравеопазване, правосъдие ще бъде на нивото на африканска държава от 60-те години на миналия век. Морален упадък. Демографската картина ще е превърнала България в средноазиатска държава от индийски тип през 19 век. И всичко това само след три мандата на ГЕРБ и нейния премиер. Изисква се гениален талант и уникална простотия за подобно (само)разрушение на цяла що -годе прилична държава. Бандустан."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Кирил - 17:14, 18 февр.

    Щом рухването на пирамидата КТБ се случи през вече далечната 2014 г. и до момента основния виновник за това - Цветан Василев е на свобода, значи ГЕРБ не си вършат работата!

  • Генев - 16:55, 17 февр.

    Вярно , че некадърните лидери на СДС се нагушиха и съсипаха демокрацията,но това доведе на власт бившите комунисти на ГЕРБ , които ни забиха на дъното.

Напиши коментар

Коментари