понеделник, 18 февруари 2019, 11:09 ч.

Само в BNews

БАРЕКОВ: Джамбазки си призна, че с Каракачанов са слуги на ГЕРБ и ДПС!

BNews.bg

БАРЕКОВ: Джамбазки си призна, че с Каракачанов са слуги на ГЕРБ и ДПС!

Пищенето на Ангел Джамбазки и плачът му към Борисов да върне преференциалния вот станаха повод за разбиващ анализ и коментар от страна на евродепутата Николай Бареков, който посочи основните истини зад рева на депутатчето от ВМРО, което видя "Европата" благодарение на партията на Бареков ПП “Презареди България - ББЦ”.

"Означава ли, че Джамбазки си призна и той най-после, че двамата с Каракачанов са слуги на ГЕРБ, а от там и на ДПС?!", пита в поста си във Фейсбук Николай Бареков.

*Публикуваме без редакторска намеса.

"Смешен плач на Джамбазки, който писка и моли началника си Борисов да “върнел преференцията”!

Първо. Борисов е премиер, а не депутат. Депутатите направиха невъзможна преференцията. Борисов и Цветанов, както си признаха, само изпълниха нарежданията на Сарая. Означава ли, че Джамбазки си призна и той най-после, че двамата с Каракачанов са слуги на ГЕРБ, а от там и на ДПС?!

Второ. Преференцията в стария си вид вкара в парламентите недоразумения като 15/15, който стана евромилионер заедно с Джамбазки - благодарение на заблудените “червени бабички” с очила, които за по-сигурно зачеркнаха и двете числа в бюлетината на БСП. Същата преференция направи така, че 10 000 пловдивчани гласуваха за Бареков и ББЦ през 2014, а получиха недоразумението Баракова с 400 преференции, която стана веднага депутат от ......ГЕРБ! За тази ли преференция пищи джендърът от Брюксел?

Трето. Джамбазки вдига шум с преференцията, за да прикрие истинските проблеми, които изцяло са в полза на ГЕРБ. Обикновеното мнозинство за взимане на решения в ЦИК, СИК и РИК. Липсата на втори екземпляр от протоколите от секциите. Забраната изборните резултати по места да се обжалват във ВАС, а вместо това - да решават местните съдилища, подвластни на феодалите. Ето тези три неща в новия ИК дават пълната власт на ГЕРБ и на Цветанов да манипулират изборите. С една дума. Парламентът узакони новия Костинброд, а слугата на ГЕРБ и ДПС Джамбазки врещи от Брюксел, за да го прикрие!"

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Ники - 17:20, 18 февр.

    ГЕРБ и БСП с повече депутати в ЕП, партията на Бареков - без българско представителство!К.пут,вече и за наголовник не ставаш и това слава богу е добре-ти скри топката на всички в ЕП,със своя перфектен английски,нещо повече успя да ни изложиш до безкрай.Един Стоичков,щеше да стои много по-добре,от еврокапута,като теб!

Напиши коментар

Коментари