вторник, 19 февруари 2019, 19:50 ч.

Съдрана дружинка

Каракачанов призна в прав текст: Има проблеми в малката коалиция от инат и от ревност!

BNews.bg

Каракачанов призна в прав текст: Има проблеми в малката коалиция от инат и от ревност!

Снимка: Интернет

"Явно е че в малката коалиция има проблеми, дали от инат, дали от ревност. Важно е да си запазим местото в парламента и да не пречим на работата на правителството."

Това призна в ефира на БТВ Красимир Каракачанов.

По повод отцепването на Валери Симеонов да играе сам на евроизборите, агент Шиши заяви, че според него е най-добре обединените патриоти да се яват заедно на иборите, но за да бъде рещено кой от тях на кое място в листите да бъде, да има вътрешни избори.

"Вместо да си играем на номинации, нека оставим избирателите на ОП да им дадем възможност на вътрешни избори, в началото на април, нашите симпатизанти, не само членовете, те да определят кой да бъде първи, втори, трети  и т.н. Откриваме секция във всяко населено място, където има представителство на поне една от партиите, правим секции и хората избират", обясни предложението си Каракачанов, без да пояснява кобко пари ще струва подобна организация на данъкоплатците.

Той оспори и изказването на Борисов, че предложението за отпадане на преференцие е на НФСБ: "Предложението е на ДПС, а защото и Валери Симеонов искат да отпаднат, вероятно е водил някакви разговори с тях да отпаднат. Но текстът е внесен от ДПС.", обясни нещата военният министър.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Диди - 22:46, 19 февр.

    Ееее браво Каракачанка, евала! Да беше се поучил от историята, нали уж си историк.... 1999 год СДС тръгна надолу точно заради вътрешни избори. Помията, която се изля от сини срещу сини беше в пъти по убийствена от тази на опозицията!В науката политология има принципи, има правила и това да беше научил Каракачан ефенди...или за теб важи оня виц за попа, който се удавил, защото момчето, което се опитвало да го спаси не съобразило и викало: "Дай си дядо попе ръката, дай си дядо попе ръката" вместо "на ти моята ръка". В една коалиция трябва да се научиш да уважаваш, особено равнопоставените си....

Напиши коментар

Коментари