четвъртък, 21 февруари 2019, 16:10 ч.

От Blife

150 пяха и танцуваха с лорд Минчев

BNews.bg

150 пяха и танцуваха с лорд Минчев

С изключителна организация, брилянтен стил и глас, лорд Евгени Минчев потвърди реномето си на обичана звезда с концерт за клиенти и приятели.

Сред първите гости в пиано бар Силикон пристигна телевизионната говорителка и легенда Мария Янакиева, последвана от доскорошният министър на отбраната и настоящ председател на БЗНС Николай Ненчев. Елегантни в точния час се явиха бизнесдамите Камелия Терзийска, Цветелина Маймарова, Силвия Хрисимова- Шонлебе, адвокат Айля Хасан, Мая Хътчинс, нотариуси Милена Георгиева и Весела Ивчева… На рояла беше златният глас на Армения Артур Надосян, който акомпанираше на Евгени, изпълнил емблематични песни като Шанз Елизе, Адаптация и My way /версия на руски език/.

Лорд Минчев откри вечерта с песента Дилмано, Дилберо, на фона на танцов ансамбъл България- подарък от притежателката на ресторант Чевермето г- жа Лили Червенякова. Звездните приятели, дошли да поздравят Евгени и гостите му бяха народната певица Ана- Мария, Искрен Пецов и фамозната Сандра Александрова от Гласът на България. Вечерта продължи с изпълнение на песните Io canto, Смуглянка, Моя страна, моя България, както и на Ако си дал- вдигнала всички присъстващи на крак. Следващата дата за концерт на Евгени, ще бъде обявена скоро. Гака церемонията по връчване наградите „Певец на годината“ ще се сътсои на 12 април.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари