четвъртък, 28 февруари 2019, 9:19 ч.

Само в BNews

Бареков с интензивни срещи на най-високо ниво в Държавния департамент на САЩ

BNews.bg

Бареков с интензивни срещи на най-високо ниво в Държавния департамент на САЩ

Евродепутатът Николай Бареков е на посещение във Вашингтон като част от делегацията на Европейските консерватори и реформисти. В рамките на визитата той провежда интензивни срещи на най-високо ниво в Държавния департамент на САЩ..

Сред темите, които Бареков е дискутирал с високопоставените консерватори в столицата на САЩ, са механизмът на санкциите срещу Русия и Иран и по закона Магнитски в двете му издания, включително за корупция и нарушаване на човешките права извън Русия, корупцията в балканските държави и разширението на ЕС към Югозападна Европа и на Балканите и предстоящите избори в Украйна.

Пред колегите си от САЩ евродепутатът е поставил въпроса за пострадалите от санкциите търговци и производители от трети страни (включително българските), като е заявил категорично, че те следва да бъдат компенсирани. По думите му това е желанието и на американския бизнес. На дискусия е била поставена и непоследователната българска политика през последните години.

Със старши съветника за Югоизточна Европа Пол Пфайфър в Държавния департамент на САЩ евродепутатът пък е обсъдил договора за приятелство между България и Македония, корупцията и влиянието на Русия на Балканите, разширяването на ЕС и някои решения на българското правителство през последните години.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Пръцко - 12:35, 02 март

  На чист английски език са се провеждали срещите, нали?!

 • Пръцко - 12:34, 02 март

  На чист английски език са се провеждали срещите, нали?!

 • Иво - 13:43, 01 март

  Бати смешника!На какъв език бе Дудук?

 • Д-р Христов - 12:24, 01 март

  Санкциите срещу Русия, Магнитски... все болни теми за нащи и руските крадци на едро. Горкия Бареков, че са го пратили да им вади горещите кестени от огъня, но какво да се прави: веднъж слуга - винаги слуга. Като психолог трябва да отбележа, че позите и мимиките на лицата на снимката са издайнически като по учебник. Кратката версия: Бареков е хванал треторазрядния чиновник под рамото, сякаш да не му избяга, което пък желание издава гримасата на устата на последния. Голям майтап. Нищо чудно, че никоя сериозна медия (доколкото имаме такива) не пише или казва нещо за воаяжите на Бареков: защото няма какво.

 • Илиев - 12:03, 01 март

  Този доста дълбоко се е бръкнал,за да си направи портрет за спомен,с някакъв треторазряден чиновник.Пиша за спомен,защото народът ни захитря и този ще гледа вече Брюксел от дом. телевизор.

 • TV 7 - 21:18, 28 февр.

  Борисов охарактеризира това недоразумение с една единствена дума - КАПУТ.

 • Премена Бозаджиян - 15:24, 28 февр.

  Някаква конкретна файда има ли от тази интензивност, примерно да дойде някой крупен американски инвеститор у нас, който да открие работни места за нашия народ? Или цялата работа е "гъз път да види", че като свърши мандатът в ЕП, знае ли човек дали ще има възможност някога да види Америка... Не мога да не обърна внимание и на безобразно нагънатия като хармоника костюм на евродепутата. В деловия свят никой не би те взел насериозно, ако ходиш на делови срещи, изглеждайки сякаш току-що cи излязъл от скрина.

Напиши коментар

Коментари