сряда, 06 март 2019, 18:21 ч.

Град на нокти

Банда келеши тормози и тероризира деца в Плевен

BNews.bg

Банда келеши тормози и тероризира деца в Плевен

Снимка: Фейсбук

Плевенските деца са тероризирани, рекетирани и тормозени от банда момчета, чиите снимки обиколиха Фейсбук. Публикация на потребител показва физиономиите им и разказва какво точно правят с малчуганите. Защо не се е намесила досега полицията, осстава само да гадаем. 

Публикуваме поста без редакция:

 

"ПЛЕВЕН 
ВАЖНО!!! МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ
Муки, не е сам.
Васил Кочев/Васката/, Баската, Чочо и Гуни- това са прякорите на тези които са част от група които рекетират, заплашват и изнудват децата ни. Един баща се осмели да даде гластност, аз съм втората на която детето е потърпевшо, знам за още десетки с родителите на които ще се свържа тепърва.
Хора, децата ни са бити изнудвани и заплашвани от тези момчета от години и се страхуват да споделят във къщи. Моят син се е разминал с 200- 300 лв и заплахи но има деца с възможности които им пращат глоба от 2 години само защото минават по улицата. Действат главно в района на площад Македония, училище Анастасия Димитрова и Иван Вазов, така заплашват и всяват страх, че самата аз се страхувам. 

Прилагам техни снимки и моля всеки който има проблем с тези хора да се свърже с мен, за да спрем тази банда престъпници.
Разпитайте децата си, Муки не е изолиран случай, той е бил част от тях. Прибират на децата всичко което имат в себе си 2, 3, 5лв и после уговарят дата и час за следваща по голяма сума. Децата се страхуват и не споделят в къщи, а им дават всичко с което разполагат . МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ...."

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари