четвъртък, 07 март 2019, 11:41 ч.

Ексклузивно в BNews

Димитър Байрактаров: Симеонов е опасен за българския туризъм!

BNews.bg

Димитър Байрактаров: Симеонов е опасен за българския туризъм!

- Г-н Байрактаров, излезнаха официалните данни за 2018 г. в туризма и се оказа, че Вашите прогнози за руските туристи са били точни?

- За съжаление е така, както знаете руските туристи посетили България са малко над 400 хиляди, докато Гърция е била посетена от шес милиона руснаци, а Турция от почти 12 милиона руски туристи!

- Защо така се получи?

- Отговорът е много прост и аз още миналата година предупредих, че това ще се случи. Не може да оставяш един самозабравил се вицепремиер да обижда публично главата на руската православна църква и да няма ответна реакция? Турция вече изпита гневът на руснаците и понесе жестоки загуби, докато Ердоган не отиде на крака да моли за прошка президента Путин! В същото време нашия Валери водеше отявлена анти руска пропаганда и политика, като дори прокара и законови поправки в тази посока! Е, ето го и резултатът! Пропуснати ползи за милиарди евро!

- Премиерът Борисов не ги ли е виждал тези действия?

- Естествено, че всичко е виждал! Въпросът е защо допусна това да се случи? Така наречените патриоти в лицето на Симеонов работят срещу интересите на България и българския туризъм! Сега Симеонов бе вкаран и в парламентарната комисия по икономическа политика и туризъм! Просто не ми се мисли какви ще ги надроби. Симеонов е опасен за българския туризъм! Добре, че българските майки го изгониха от поста вицепремиер! Сега, българските бащи трябва да изгоним лъжепатриотите и от парламента и никога повече да не ги допускаме до управлението на България!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари