петък, 08 март 2019, 11:22 ч.

Чадър

Ето кои са корумпираните полицаи, пазели бандата на Гольовците!

BNews.bg

Ето кои са корумпираните полицаи, пазели бандата на Гольовците!

Криминалисти разкриха, че корумпираните ченгета от "Орландовци" са са с прякорите Боби Мецедеса и Светльо Камилата. В повечето случаи те подпомагали групата, като отцепвали района, в който крадат Гольовците, пише "Телеграф". Гледали да няма случайно пристигане на други патрули. Ако пък ги пратели по сигнал на даден адрес, отивали на друг в противоположна посока и никога не хващали аверите си. По оперативни данни взимали процент от всеки удар на Гольовците. Полицаите все още не са с повдигнати обвинения.

Припомняме, че вчера стана ясно, че бандата на Гольовците от циганската махала в "Орландовци" продавала дрога, крадяла, грабила и чупела паметници на гробищата, за да могат да изнудват близките на починали. Това стана ясно от думите на зам.-главния прокурор Иван Гешев и на главния секретар на МВР Ивайло Иванов от мястото на събитието в столичния квартал. 15 души са задържани, 90% от които са цигани. Докато разследващите разработвали Гольовците, засекли, че поддържат тезни връзки с двама полицаи от 2-ро РПУ. Затова се включил и отдел „Вътрешна сигурност на МВР. „Те са взводни командири в района и са от Охранителна полиция. Тяхната дейност се изразява в осигуряване на чадър при извършване на конкретни престъпления. Имам предвид под чадър – не покриване на случаите толкова документално, колкото реалната физическа охрана при извършване на престъпленията“, обясни на зам. главният прокурор. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари