събота, 09 март 2019, 11:50 ч.

Само в Bnews

Бареков с любопитни разкрития за срещата му с Тръмп в САЩ, на която присъства по официална покана! Евродепутатът пръв е повдигнал въпроса за обезщетение на България, след пораженията от санкциите срещу Русия!

BNews.bg

Бареков с любопитни разкрития за срещата му с Тръмп в САЩ, на която присъства по официална покана! Евродепутатът пръв е повдигнал въпроса за обезщетение на България, след пораженията от санкциите срещу Русия!

Бареков отправи съвет към така наречените "Патриоти" да не лъжат избирателите си, че ще свалят санкциите към Русия, а да бъдат реалисти, като обяснят на симпатизантите си, че това е сложен въпрос, който ще бъде разгледан и ще се потърси начин за компенсация за третите страни.

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. на живо по телевизия "Евроком", евродепутатът и водещ на предаването Николай Бареков разказа за седмицата, която проведе в САЩ, на среща с президента Доналд Тръмп. 

Това е втора среща на евродепутата с Тръмп. Лидерът на ББЦ сподели своите наблюдения, че Тръмп е станал още по-голям "политически актьор" по неговите думи. Бареков присъства на форум на американските републиканци по официална покана. Този форум е представлявал годишна среща на американските консерватори. На него са присъствали 10 000 републиканци и консерватори от САЩ и около 100 гости от целия свят.

Бареков сподели, че речта на американския президент е продължила малко по- малко от 3 часа. Тръмп е направил цялостен обзор на международната политика и е дал ясна заявка за втори мандат. От видеата, предоставени от Бареков и екипа му се вижда, че залата е препълнена със симпатизанти на държавния глава.

БиНюз отбелязва, че българите, които могат да припарят на една ръка разстояние до президента на САЩ са единствено премиерът Борисов, президентът Радев и евродепутатът Николай Бареков. В тази връзка, лидерът на ББЦ заяви, че е допуснат на грандиозния форум не като евродепутат, а като личен приятел на администрацията на президента Тръмп. 

Запитан дали е бил потърсен от българските институции по повод присъствието му на голямото събитие, Бареков сподели, че е бил потърсен, но не от институции, свързани с Министерски съвет и Президентството. Евродепутатът е бил помолен да предаде известни послания към администрацията на Тръмп. Инициаторите на молбата са имали информация, че лидерът на ББЦ ще бъде приет в държавния департамент на САЩ и че ще проведе среща с човека, който формира политиката в САЩ. 

Бареков издаде, че в Белия дом се говори открито за корупцията в България и съмнителното управление. Гостът и водещ бе категоричен, че не е "подлога на американците". Той работи много добре с тях, но поддържа балансирана позиция и има комуникация и с руското правителство. 

По повод санкциите срещу Русия, от които са засегнати основно европейски страни, евродепутатът констатира, че българското правителство доминиращо през последните 5 години не защити пострадалите от санкциите. Известно е, че същите санкции са жесток удар върху българския бизнес. В тази връзка, българският евродепутат и член на АКРЕ (Алианс на европейските консерватори и реформисти) е решил да вземе нещата в свои ръце, като повдигне този въпрос пред държавния департамент в САЩ. Акт, който никой български народен представител не е подел до момента. 

В заключение Бареков отправи съвет към така наречените "Патриоти" да не лъжат избирателите си, че ще свалят санкциите към Русия, а да бъдат реалисти, като обяснят на симпатизантите си, че това е сложен въпрос, който ще бъде разгледан и ще се потърси начин за компенсация за третите страни.  

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари