четвъртък, 14 март 2019, 10:38 ч.

Само в BNews

Огромна подкрепа за проекта „Обединени консерватори” на Николай Бареков от президента на АКРЕ Ян Захрадил (ВИДЕО)

BNews.bg

Огромна подкрепа за проекта „Обединени консерватори” на Николай Бареков от президента на АКРЕ Ян Захрадил  (ВИДЕО)

Президентът на Алианса на европейските консерватори и реформисти и водещ кандидат за председател на Европейската комисия (ЕК) на общите европейски избори през май 2019 година на ЕКР Ян Захрадил изрази подкрепата си към политическия проект на Николай Бареков „Обединени консерватори” и обяви, че следващата седмица ще посети София по повод Конгреса на консерваторите, чийто домакин ще бъде „Презареди България”.

“Аз съм много радостен, че ще посетя България на 22 март и ще се присъединя към моя приятел Николай Бареков и ще представим новия му политически проект, който е много важен за Група на ЕКР в следващия мандат. В настоящия парламент сме третата по големина група и се надявам да запазим тази позиция и дори да я подобрим. Убеден съм, че с нашите приятели от България ще постигнем тази цел”, заяви Захрадил. Ето това се нарича истинска международна подкрепа за един истински консерватор, не като измамните фалшиви новини и конференции на някои “колеги”, коментира изказването от своя страна евродепутатът Николай Бареков.

Ето какво публикува Бареков във Фейсбук:

*Публикуваме без редакторска намеса:

"Ето това се нарича истинска международна подкрепа за един истински консерватор. Не като измамните фалшиви новини и конференции на някои “колеги”. Конгресът на Алианса на Консерваторите е в София на 22 март, а домакин съм аз и Презареди България. Признание от лидера на АКРЕ и водещ кандидат за председател на ЕК от името на ЕКР Ян Захрадил!"

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • минаващ - 16:10, 14 март

    Е то и магарешки има ОГРОМНА подкрепа от стрина льопен, но понеже не е бг гласоподавателка, подкрепата и не струва пукнат грош.

  • Иво - 15:29, 14 март

    Бати жалкия Дудук!

Напиши коментар

Коментари