петък, 15 март 2019, 10:30 ч.

Стана вече пределно ясно

Стабилен рекет и изнудване, такова управление предлагат ГЕРБ и Обединените идиоти!

BNews.bg

Стабилен рекет и изнудване, такова управление предлагат ГЕРБ и Обединените идиоти!

Стабилен рекет и изнудване, такова управление предлагат ГЕРБ и Обединените идиоти. Това стана ясно, след като днес не успяха да сформират необходимия кворум за работа на Народното събрание.
Вече е ясно, че държавата се управлява чрез рекет и изнудване, а на всеки трезвомислещ гражданин му е ясно, че такава форма на управление обслужва мафията и олигархията.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Дa! - 12:23, 15 март

    Тъпият физкултурник е сложен да приказва всичко, което мисли падишаха, но не изговаря, за да не му падне скъпоценният рейтинг, докато цветанът на Мисълта няма рейтинг и е пълно перде, поради което се пъчи пред камерите, когато има да се каже нещо нелицеприятно. Отдавна твърдя, че след скорошното оттегляне на Борисов от политиката ГЕРБ може да просъществува само пpи две условия: 1. мястото на Борисов се заеме от Плевнелиев и 2. Цветанов остане само на оперативна работа в партията, но задължително преустанови медийните си изяви (по-правилно излагации).

  • Кинов - 11:26, 15 март

    Чудя се , как хората вярват на тъпия физкултурник Цветанов.На всякъде в страната е хаос и ограбване.Прокуратурата не хае. Само една Топлофикация ни краде от години.Не 1 млн. в чужбина ,но ще станат 2млн.

Напиши коментар

Коментари