петък, 15 март 2019, 17:00 ч.

Цените започват от 270 лева

СДВР пуска патрулки на търг

BNews.bg

СДВР пуска патрулки на търг

Срокът за подаване на молби и внасяне на депозита е в дните на оглед до 16,00 ч. на 17.04.2019 г.

СДВР организира мащабен търг на употребявани автобили. Това стана ясно от публикация на дирекцията във Facebook. Най-ниската обявена цена е 270 лева.

Преобладаваща част от автомобилите, които повече няма да  бъдат от полза на Столичната полиция, са 63 "Опел"-а. Те ще се търгуват на цени от 270 лева до 470 лева. В търга ще бъдат представени и още два автмобила - "Плимут Сънденс" и 'Фолксваген Поло" с начална цена от 340 лева. 

Огледи на автомобилите могат да се направят до неделя в поделението в кв. "Обрадовци', бул.”Лазар Михайлов” № 147. Търгът ще се проведе в понеделник, 18 март, в сградата на СДВР на ул. "Антим I" № 5. 

За участие в търга се попълва молба и се внася депозит (по банков път) 10 % от началната тръжна цена на техниката, за която се участва.

Срокът за подаване на молби и внасяне на депозита е в дните на оглед до 16,00 ч. на 17.04.2019 г. 

Закупилите техника заплащат допълнително 20% ДДС. Разходите по прехвърлянето на техниката остават за сметка на купувача. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари