петък, 15 март 2019, 17:30 ч.

По искане на Районна прокуратура

Оставиха в ареста четиримата, рекетирали деца в Плевен

BNews.bg

Оставиха в ареста четиримата, рекетирали деца в Плевен

В началото на седмицата те бяха привлечени в качеството си на обвиняеми.

По искане на Районна прокуратура-Плевен, съдът наложи постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на четиримата задържани за изнудване на деца, предава Дарик Нюз.

Групата младежи от Плевен са били обект на постоянен тормоз. Те са били жертви на рекет, побоища, заплахи с оръжие и събиране на такса „Спокойствие”.Децата, които са системно обирани и тормозени, са пазели в тайна от своите родители случващото им се до момента, в който майка на едно от момчетата разбира за тормоза над сина й и историята се разплита.

 Ако извършеното от тях престъпление бъде доказано и те бъдат осъдени, се предвижда наказание „Лишаване от свобода“ от една до шест години, „глоба“ от 1000 до 3000 лв. и конфискация на ½ от имуществото на извършителя.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари