събота, 16 март 2019, 9:20 ч.

Синьо лято - невъзможно

Бивш зам предс на СДС обяви, че партията е пред закриване

BNews.bg

Бивш зам предс на СДС обяви, че партията е пред закриване

Въпреки че нямате представа какво правите в марката още има потенциал и ще изкараме сами съизмерим резултат с колегите Наско и Христо.

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на Костадин Марков по повод състоянието на СДС преди предстоящите избори. Вижте какво написа той в личният си профил в социалната мрежа! 

* публикуваме без редакторска намеса 

Никога СДС не е изглеждало толкова аматьорски преди избори. Няма визия за партньорства,обсъждат се едновременно противоречащи си варианти. Няма готовност за самостоятелно явяване, ако не се сглоби коалиция. Няма разговор за бъдещето на Европа, само се мишкува с кой да се промъкнем. Няма програма. Няма дори отделни политики.Няма кандидати.

Няма процедура за кандидати. Няма критерии за кандидати. Няма подписка за евентуално самостоятелно явяване. Няма щабове. Никога не е било да няма нищо. Още има време. Вместо Председателя да свиква съвет след съвет, да вземе да се осмели да реши нещо. Няма за кога да си връзва гащите.Румене, очевидно е че с “Да България” няма да стане.

Очевидно е че ГЕРБ партньорски няма да се явят с нас. Не знам с патриоти говориш ли, но спешно се подготви за самостоятелно явяване. Въпреки че нямате представа какво правите в марката още има потенциал и ще изкараме сами съизмерим резултат с колегите Наско и Христо. Само навий свестен човек да поведе, не се занимавай с други глупости. Търси човека.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Тъжна история - 09:35, 17 март

    Тъжна история. На СДС винаги му е било трудно да оцелее поради многобройните провокатори, внедрени в него (най-видни примери: Георги Марков доносник "Николай", заради когото не се състоя лустрацията и Йордан Цонев "Данчо Мьентата", понастоящем несменяем дупетат от ДПС). Но бавната смърт на СДС започна след оттеглянето на Иван Костов от лидерския пост, когато безличието, безидейността и безпринципността превзеха СДС. Не сме забравили отчаяните опити на самия Петър Стоянов да пришие СДС към новородения ГЕРБ, или саботирането от страна на Надежда Михайлова или Нейнски на обединението на СДС с ДСБ... 3а да се стигне до още по-безлични "лидери" като Румен Христов, Пламен Юруков, Божидар Лукарски и дори такива като карловския кмет или днешния лидер на СДС, чиито имена не можем да запомним. Така че Бог да прости СДС! Все пак да не забравяме, че покрай него имахме и страхотни емоции и спомени, които никой не може да ни отнеме. Но СДС няма как да оцелее повече, защото за него не работи целият дъжавен апарат както работи за БСП, която, ако мерим по управленските й провали, трябваше да изчезне от политическата карта на България още през 1996 година. Това, което обаче абсолютно не мога да вдяна, е опитът да се съживи мъртвецът НДСВ с "нови юпита" и "нов цар" (принц Кирил...). Креативната мисъл на сарайско-библиотекарския институт явно започва да дава засечки.

  • Сей-де-се-то - 07:13, 17 март

    Боклук ли е нещо, винаги стига до бунището!

Напиши коментар

Коментари