вторник, 19 март 2019, 12:20 ч.

Страх! Страх!

Бареков разобличи мръсните предизборни игри на " гербаджийската сган по хранилките"!

BNews.bg

Бареков разобличи мръсните предизборни игри на " гербаджийската сган по хранилките"!

Евродепутатът Николай Бареков разобличи започнатите предизборни мръсни игри от представители на ПП ГЕРБ. В личния си профил във Фейсбук той нагледно показа как се разпространява умишлено преработена снимка. 

Ето какво напита евродепутата:

*публикуваме без редакторска намеса 

Тук съм в Ню Йорк и рано сутрин преглеждам #the New York Times с кафенцето. Долу съм монтиран с вестника наобратно от “приятелите” от ПП ГЕРБ. Госпожа Стела Чаговец, чиновник от Община Приморско на общинската хранилка на ГЕРБ, в работно време цъка из фб и пуска фейкове срещу мен. Качила си е поста в 9:30 тази сутрин, вторник. Явно знае, че ГЕРБ ще берат ядове с мен и на Евроизборите и на такива феодални владения като Приморско. Ей това работи гербаджийската сган по хранилките. Троли и хейти “врага”. Страх! Страх! Уволнение за подобни мързеливи и прости чиновници. Пиари на ГЕРБ под прикритието на “служител по сигурността на информацията”. Така му викат на трола във фб учените глави в ГЕРБ. Още днес ще изпратя материалите до шефа и Бойко Борисов да види какво му работят армията бюрократи. Нали е загрижен за държавата? Питам: Това партийна кампания на ГЕРБ срещу мен ли е, платена с обществени пари? Или самоинициатива на Община Приморско, която наскоро стана ноторно известна покрай “Къщата в Барселона”?

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари