вторник, 19 март 2019, 13:00 ч.

Ключова роля е изиграл журналистът Димитър Байрактаров

Валери Симеонов загуби делото в СГС срещу Слави Трифонов!

BNews.bg

Валери Симеонов загуби делото в СГС срещу Слави Трифонов!

Валери Симеонов загуби делото в СГС срещу Слави Трифонов!Симеонов заведе дело срещу Слави Трифонов за предаване, в което бе показано, че военнослужещи спят в мотел "Козият рог" в гр. Малко Търново собственост на депутата Валери Симеонов.

Симеонов публично се заканваше, че ще закачи скалпа на Трифонов на стената на осъдените, СГС реши точно обратното. Интересна подробност е, че в исковата си молба Симеонов е твърдял, че мотел "Козият рог" не е негова собственост.

Ключова роля за спечелване на делото е изиграл журналистът Димитър Байрактаров, който е дал ключови за обективната истина показания, чрез които са се установили важни за съда факти. В крайна сметка решението от 14.03.2019 г. по гр.д.7409/2017 г. е отхвърлило иска за 30000 лв. на Валери Симеонов и СГС го е осъдил да заплати на Слави Трифонов съдебни разноски в размер на 1515 лева.

Решението не е окончателно и подлежи на обжалване. 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари