сряда, 20 март 2019, 12:10 ч.

Само в Bnews

Арестуваха кмет на ВМРО - медиите мълчат!

BNews.bg

Арестуваха кмет на ВМРО - медиите мълчат!

Арестуваха кметът на Червен бряг  Данаил Вълов, който бе издигнат за такъв от ГОР-ВМРО. Наказателното производство е започнало по материали, изпратени от Агенцията за държавна и финансова инспекция (АДФИ) и след журналистическо разследване, излъчено на 7 май 2018г.

Става въпрос за обществена поръчка по програмата „Топъл обяд“, финансирана по оперативна програма. Стойността на програмата е 229 106, 22 лв. с ДДС, уточниха от обвинението.

Документи са подали три фирми, като най-ниска цена е предложила „М.-П.“ ЕАД, София.

„Вместо да сключи договор със спечелилата фирма и да обезпечи безвъзмездното изхранване на социално слаби в община Червен бряг Вълов е прекратил обществената поръчка. Целта му е била да облагодетелства другите две фирми, които са печелили обществени поръчки със същия предмет през предходната година”, пише в съобщението от специализираната прокуратура.

Наказателното производство е започнало по материали, изпратени от Агенцията за държавна и финансова инспекция (АДФИ) и след журналистическо разследване, излъчено на 7 май 2018г.

Негласната коалиция, която коли и беси в Червен бряг е съставена от ГОР-ВМРО, БСП,ДПС и Българската пролет.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Емблемата СДС... - 15:02, 20 март

    Емблемата СДС се нареди на ревера на трофеите на SiC: h t t p s : / / w w w .faktor. bg/ bg/ articles/ borisov- obeshta- sigurno- izbiraemo- myasto- za- hora- ot- sds- za- evroizborite

  • Аз - 12:40, 20 март

    И на БСП арестуваха кмет,но твоята медия мълчи. Как си с двойния стандарт,борецо за правда?

Напиши коментар

Коментари