сряда, 20 март 2019, 12:46 ч.

Само в Bnews

Каракачанов и Джамбазки заселват Странджа планина с бежанци!

BNews.bg

Каракачанов и Джамбазки заселват Странджа планина с бежанци!

Още през 2016 година Красимир Каракачанов разви идеята си, че Странджа планина е подходяща за заселване с бежанци, тъй като била обезлюдена. Вече по всичко личи, че жаждата за европейски пари и антибългарското поводение на ВМРО ще напълнят Странджа
планина с бежанци.

Както вече писахме в ход е провеждането на обществена поръчка за  изграждане на огромен бежански лагер. Според обществената поръчка    най-големият лагер ще е на ул. "Морава" 1 в Елхово. 

Става дума за имот от 27 дка. Там ще се разположат 204 спални контейнера за 1632 души. Вторият по големина лагер ще е в Любимец. Теренът му е 15.3 дка, върху които ще има 164 за общо 1088 души. Общо 45 контейнера за 280 души ще има в Малко Търново.

Лагерите ще имат нужда от допълнително сериозно строителство на площадките. От параметрите, които са посочени в  обществената поръчка, се вижда, че контейнерите ще са с дължина 7 метра и тегло 2 тона.

Вътре ще има две стаи с по две двуетажни легла. Отделно от това ще има тоалетни и бани в по-малки контейнери. Лагерите ще имат контролно-пропускателни пунктове и терените им ще бъдат разделени с ограда на различни зони.

Това е само началото, но то ясно показва лицемерната политика на ВМРО и лидерите му Каракачанов и Джамбазки, които уж се бореха срещу
нашествието на бежанци в България.    
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Пепи - 12:56, 23 март

  Ми вие какво искате българите - като не изчезвате достатъчно бързо - трябва да се вземат мерки.

 • koмитa - 23:52, 20 март

  От ДС-Ванче търбух-гюфто-менгясъ караАлбинос и мАнгелина Джамбаз МОМЕ-ДуПе-КТБанк-мегафон-калдаръм-коконата може да очаквате само мръснишки и криминални деяния против българите! А и се стягат за ранно-пенсионираши се с привилегии и облаги надзиратели в съвременни контейнер-конц-лагери! Но си създават и ядващи се битови условия с контейнерите, защото при отпадането им от властта веднага ще си сменят позициите от надзиратели в концлагеристи!

 • Рехристо - 18:20, 20 март

  На Жамбаски не му пука от мигрите, и за Странджа не му пука! Освен това е такова перде, че утре може да идат с Дракалиев и да веят знамена пред портала на лагера и да се правят, че не са забелязали, че са в управляващата коалиция! Време им е да им се потърси сметка, време им е за ВЪЗРАЖДАНЕ!

 • Дончо - 16:16, 20 март

  Джамбазина и агент Иван за пари са готови на всичко!

 • Христо - 15:02, 20 март

  Нормален човек би ли повярвал,че Джамбазки иска това ?

Напиши коментар

Коментари