четвъртък, 21 март 2019, 11:20 ч.

Хем н.срани, хем засмяни!

Очаквано: Пратиха Жоро Тръбата да лъже-маже за пенхауса на Цветанов и изкопа на Цецко в кабеларката на Домусчиев

BNews.bg

Очаквано: Пратиха Жоро Тръбата да лъже-маже за пенхауса на Цветанов и изкопа на Цецко в кабеларката на Домусчиев

"По принцип всеки път, когато политици се сдобиват с имоти и имущество, това дразни хората", отчете политическият анализатор, отдавайки това на сиромахомилството.

Питам - давате обзаведени жилища с 200 кв/м, получавате необзаведено жилище от 240 кв/м и доплащате по 1500 евро на квадратен метър. Това разследване на Антикорупционния фонд е една идея по-смешно от онова, че ще се строи магистрала "Струма" без поръчка и накрая се оказа, че геолог прави замервания. Така коментира по Нова телевизия Георги Харизанов скандала с новия апартамент на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Разликата в квадратурата е доплатена от 1500 евро на кв/м. Фирмата продава на 500 евро и е реализирала добра печалба. Опитът да се предизвика изненада не е успешен. Г-н Велков го познавам. Възпитан човек, дори чак до притеснителен. Той е последният човек, който може да влезе в нещо такова.", допълни той.

"По принцип всеки път, когато политици се сдобиват с имоти и имущество, това дразни хората", отчете политическият анализатор, отдавайки това на сиромахомилството.

"Това, че е съшито с бели конци, е ясно. Очевидно е, че това има някаква договорка зад кулисите. За хората е видимо. Не искам да обвинявам когото и да било. Виждаме, че два месеца преди избори имаме нещо такова. Предизборно е. Очевидно е, че наказанието не е по линията на закона, а на избори. И това, че ще се плати тук, е повече от ясно. Историята има елемент на финален акорд. Цветанов влезе в политиката, като заложи апартамента си. Тази демагогия ще се разплати. Въпросът е как ще реагира Бойко Борисов", включи се в разговора социологът Андрей Райчев.

"Мястото, откъдето идва сигналът, не ме е изненадва. Ако този т.нар. скандал не им изнася на БСП, заравянето сега в кампания няма да им помогне. Ще си припомним разни неща - как г-жа Йончева, по времето когато усвоява рекламно време по БНТ - има 300 кв/м жилище в Бояна, цял живот държавен чиновник - Румен Овчаров има 300 кв/м мезонет в "Лозенец". Затова сигналът не идва от в. "Дума"", коментира от своя страна Харизанов.

"Важното е как ще реагира Борисов. Борисов има три стратегии. Първата е да ги защити, но това изглежда неразумно. Да каже, че който си е дробил попарата да си я сърба - това пък е опасно. Третата е да прескочи скандала и да каже "Дайте да направим проверка и да изчакаме"", анализира ситуацията Райчев.

"Според мен най-вероятен е третият сценарий и ще се изчака да минат проверките и тогава ще се вземат някакви решения", отбеляза Харизанов.

"Това заприличва на детска градина. Хванали са едно дете в детска градина и то вика Иванчо също пуши. Учудва ме ентусиазмът на Цветанов. Цветанов можеше да изчака да мине всичко това. Той обаче явно мисли, че те ще управляват вечно и няма търпение. Те вървят по две линии на замазването, само Путин не е намесен да излезе виновен тук. Цачева сама си изкопа политическия гроб с този изкоп и изведнъж - а, там бил и г-н Цветанов. Съшито е с бели конци", коментира още Райчев.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ГАЛЯ - 13:59, 21 март

    А този кога ще го питат за унищожените поливни системи?

  • ГАЛЯ - 13:58, 21 март

    А този кога ще го питат за унищожените поливни системи?

  • Беновска пипа - 11:38, 21 март

    Ех, Жоре (Харизанов), га` умре ГЕРБ ние с теб с какво ще се препитаваме?!

Напиши коментар

Коментари