събота, 23 март 2019, 12:19 ч.

САМО В Bnews

Лидерите на консерваторите Бареков, Захрадил и Милсъм проведоха ключови разговори с Борисов в Министерси съвет

BNews.bg

Лидерите на консерваторите Бареков, Захрадил и Милсъм проведоха ключови разговори с Борисов в Министерси съвет

Бъдеща коалиция между ЕКР и ЕНП, ситуацията с мигрантите в Европа и инвестициите в България обсъдиха тази сутрин с премиера Бойко Борисов, евродепутатът Николай Бареков, президентът на АКРЕ Ян Захрадил и изпълнителният директор на формацията Ричард Милсъм. Вероятен изход - Великобритания напуска без сделка, Борисов предприема крути мерки по повод последните апартаментни скандали в държавата, Ян Захрадил твърдо ще работи и за интересите на България в следващия си европейски мандат, обяви евродепутатът минути след срещата в Министерски съвет.

Ако сега консерваторите се обединим, ще постигнем много по-добър резултат, това е мнението и на Бойко Борисов, обяви евродепутатът Николай Бареков по телевизия Евроком след срещата.

Той направи и конкретна прогноза за изборния резултат. По думите му ако “Презареди България” се яви заедно с АТАКА ще постигне резултат за един евродепутатски мандат, но ако към тях се присъедини и ВМРО - то напълно възможно е да бъдат вкарани двама представители в ЕП. Бареков също така е категоричен, че индивидуалното явяване на формациите ще доведе до катастрофални резултати, далеч от очакваните. Ян Захрадил, който също беше гост на предаването, подкрепи думите на Бареков и обяви, че обединени патриотичните консервативни партии ще постигнат много повече.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Иво - 15:23, 25 март

    Помияри!

  • Тихомир Томов - 23:04, 23 март

    Тия не можеха да се понасят допреди година . Като се поохраниха взеха да се харесват ..................

Напиши коментар

Коментари