понеделник, 25 март 2019, 10:56 ч.

Под лупа

ЕКСПЕРТИ НИЩЯТ "АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ"! Ще падне ли главата на Цветан Цветанов?

BNews.bg

ЕКСПЕРТИ НИЩЯТ "АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ"! Ще падне ли главата на Цветан Цветанов?

Нека погледнам над ситуацията. Това е епизод от това което се случва в българската политика. Това не е първият път, когато чрез имотни сделки се отстрелва даден политик. Това е изключително негативно за българската политика. Така коментира по Нова телевизия скандала с луксозния апартамент на Цветан Цветанов политологът проф. Румяна Коларова. 

"Ситуацията е като между Сцила и Харибда. В момента ситуацията във Франция се поставя въпрос дали не се смесва твърдостта със силата и кога отстъплението е проява на сила. От публична гледна точка това е избор, който политикът прави", заяви още тя.

"Мисля, че няма да имаме отговори до четвъртък, когато г-н Цветанов се завръща от Америка. Реално въпросът е какво се случи. Това е темата. Колко е морално или неморално е друга тема. Убеден съм, че сделките са изпипани законно. Въпросът е какво се случва оттук нататък. Всеки друг г-н Борисов с лекота би го жертвал", коментира и Тихомир Безлов.

"Всяко едно оттегляне ще има своята тежка цена. Този скандал преориентира десните избиратели, отколкото да прелива гласове вляво", направи прогноза проф. Коларова.

"Трябва да се произнесат правоохранителните органи. Нещата са прости - има скандални сделки, има луксозни имоти, има силно занижени цени, общественото очакване за оставки. Няма значение какво иска БСП. Това е ключов човек в йерархията на ГЕРБ", включи се в разговора Иво Инджов.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари