понеделник, 25 март 2019, 15:20 ч.

Наркотиците били опаковани в 36 пакета

Румънските власти са открили над 800 кг кокаин в преобърната лодка на плаж

BNews.bg

Румънските власти са открили над 800 кг кокаин в преобърната лодка на плаж

Румънските власти разкриха тези дни в източния окръг Тулча второто по обем количество наркотици, залавяно в страната. Това заяви днес министърът на вътрешните работи Кармен Дан при представяне на равносметка за работата на румънската полиция през 2018 г., съобщава Аджерпрес и БТА.

Кармен Дан коментира откритите на 23 март т.г. над 800 килограма кокаин в преобърната моторна лодка на плаж между селищата Сфънту Георге и Сулина. Наркотиците били опаковани в 36 пакета, а според оценки на властите стойността им възлиза на неколкостотин милиона евро. Министърът на вътрешните работи уточни, че с този случай се занимава Дирекцията за разследване на престъпленията на организираната престъпност и тероризма.

"Радваме се, че все пак това е разкритие, което, ако не се лъжа, е второто най-голямо количество наркотици, залавяно в Румъния", заяви Кармен Дан.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари