понеделник, 25 март 2019, 16:29 ч.

Само в Bnews

Зам. министър на Валери Симеонов цъфна в схемата апартамент гейт!

BNews.bg

Зам. министър на Валери Симеонов цъфна в схемата апартамент гейт!

След като вчера журналистът Димитър Байрактаров разобличи министър Каракачанов за участие в схемата апартамент гейт, днес в списъка цъфна и зам. министъра на енергетиката Красимир Първанов.

Първанов е лично предложение на Валери Симеонов от квотата на НФСБ, въпреки, че никога не е членувал в партията. Освен Първанов Валери Симеонов предложи и Ангел Попов за зам. министър транспорта, който пък вече е подсъдим по заведено наказателно дело.

С апартамент чрез престъпление се е сдобил и друго протеже на Симеонов областния управител на Стара Загора Гергана Микова. От наказателна отговорност Микова се спаси поради изтичане на давностния срок, но апартаментът ѝ вероятно ще бъде отнет в полза на държавата като имущество придобито по престъпен начин ако КПКОНПИ се самосезира.

Хвърляйки бегъл поглед върху фактите човек може да остане с впечатление, че така наречените "патриоти" са една добре организирана престъпна група, която се интересува единствено от  личното си забогатяване.

Според запознати, за да разсее облаците Симеонов и протежето му  Касабов вдигат врява в приближени сайтове като защитават вече разобличени министри и политици начело с Цветан Цветанов. Интересен факт е, че Симеонов и Касабов нападат яростно премиерът Борисов, който взе радикални мерки и започна да отстранява уличените министри.

Вместо обаче да получи подкрепа, Борисов получи солидна порция оплюване от Симеонов и Касабов, вероятно по почина крадецът вика, дръжте крадеца!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари