вторник, 02 април 2019, 21:50 ч.

ЕКСКЛУЗИВНО В BNEWS

БАРЕКОВ от Брюксел: Как Българските евродепутати слугуват на олигархията и прецакват българските шофьори(ВИДЕО)

BNews.bg

БАРЕКОВ от Брюксел: Как Българските евродепутати слугуват на олигархията и прецакват българските шофьори(ВИДЕО)

Във Фейсбук попаднахме на видео, публикувано от евродепутата Николай Бареков  по повод гласуването на промените в пакт "Мобилност"! Вижте какво каза Бареков по темата! 

* публикуваме без редакторска намеса 

На живо от Брюксел! Как Българските евродепутати слугуват на олигархията и прецакват българските шофьори с гласуването срещу пакета Мобилност!

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Антипод на Лице , увикален Г.З представлява българия - 11:07, 06 апр.

    Помните ли от Эуровизията транссексуалната ....Данка Интернешънъл ? Къде ли е СОЛИСТ и ПРИМДОНА този този СЛУЗЕСТ и ГНУСЕН екземпляр ? Дали не е в Аргументираните от ДАЙ АПЕРАТИВНА ГЕШЕФТУРА ,МАНС и СИТЕ ПАРТИИ ЛЮБИМИ , КОИТО СА НА ВЛАСТ- БКП, БСП, СДС, НДСВ, ДПС&ГЭРБ ,ЧИЧО МИТКО ,съкурсиста ЕЮЖЕН АТИЛА, селския П.МУФТАДЖИЕВ, лонгурестият , с конски лик инкасатор МАМИН ТОТЮ , Гранде-бенефициентът ЦЪФТАНОВ, ЦВЕТКОВ с изпарилите се пътни такси от границата , уБИЙСТВЕНИЯТ СНЕГОМОБИЛИСТ, градският му СУЕК -СПЕСТОВНИК НА ПАЧКИ М/У ГАРДЕРОПИТЕ НА БАБАЛЪКА , съде ЦЪЦъЦъ? Само питам и отговор не знам , но кой да ти каже ? Главният Прокурор саркастично точно се изрази за Генератора на Корупция ДАЙ , а този е многократен Първенец и Лидер там -некоронован Капо ди Тути Капи. Защо не се поитересувате , кой и къде печата фалшиви бланки за актове , които да се ползват в петък вечер и като плати глобата Анадолецът ,изчезват, верно ли е или да/не ? Кой въведе повсеместно ,служителите на ДАЙ да внасят такса спокойствие в размер на около четири месечни заплати месечно ? Някой знае ли за въведени месечни такси спокойствие и абонамент за превозвачите , според бройка автомобили и вид на превозите , да или не ? Верно ли е ? Как Магьосникът със заплата 700 лева освен апартамента във филибе , сколаса да купи два апартамента в Манастирски ливади на Луи АЙйер №19... за децата си студенти , няколко нови леки автомобила от салони и панаирни експонати , пак за тях и за ханъмата му , всички с еднакви номера ,за да не ги притесняват от МВР на улицата , верно ли е или да ? Кой го назначи за лице на транспортния бизнес и Шофьорите -Роби, като има няколко истински съюза , с утвърдени и многобройни фирми и лидери ? Или се самоназначи ? Този съюз измислен ли е , или е на двама известни спонсори , фенове на властта и на моторни спортове , а останалите свободни електорони ли са ,за пълнеж ? Бареков знае много и принципно е прав. какво ли си мисли Европа за нас , ако този типаж представлява България ? Защо го не скриете ? Защо не ни представляват истински превозвачи , с име и авторитет в чужбина ? А то така -номера от селски вечеринки като традиционните сатанински такива , за стотици мастити гости в Империалите на Богоявление....

Напиши коментар

Коментари