петък, 12 април 2019, 12:30 ч.

Задържан е

Случайни минувачи спасиха пенсионер от рецидивист с 20 присъди

BNews.bg

Случайни минувачи спасиха пенсионер от рецидивист с 20 присъди

правката за съдимост на 45-годишния рецидивист показала, че Янаки И. е осъждан 20 пъти, като в повечето случаи му е налагано ефективно наказание.

Случайни минувачи обезвредиха рецидивист с 20 присъди, опитал да обере пенсионер. Добричкия окръжен съд му наложи мярка за неотклонение "Задържане под стража".

На 9 април 83-годишен мъж взел пенсията си и отишъл да се почерпи със свой приятел. В заведението се намирал и 45-годишният Янаки И. След като двамата възрастни мъже напуснали кръчмата, обвиняемият ги последвал. Единият от пенсионерите се усъмнил и останал на пътя, за да наблюдава защо непознатият се движи след приятеля му. Така видял, че Янаки нападнал възрастния мъж и опитал да вземе парите от пенсията му. Инцидентът бил забелязан и от пътуващите в автомобил, които се притекли на помощ на 83-годишния мъж. Гражданите успели да задържат крадеца до пристигането на полиция.

Справката за съдимост на 45-годишния рецидивист показала, че Янаки И. е осъждан 20 пъти, като в повечето случаи му е налагано ефективно наказание.

Решението на Добричкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари