неделя, 14 април 2019, 11:30 ч.

Мерки за сигурност

Ограничават движението в София заради Левски - Лудогорец

BNews.bg

Ограничават движението в София заради Левски - Лудогорец

В София ще се въведе временна организация на движението заради дербито мржду Левски и Лудогорец на националния стадион „Васил Левски”, съобщиха от Столична община. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва:

- от 08.00 до 22.00 часа на 14 април 2019 г. при сектор "Г” на Националния стадион „Васил Левски”.

- от 14.00 до 21.00 часа на 14 април 2019 г. на моста пред Национален стадион „Васил Левски” и на ул. "Ген. Гурко“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. "Васил Левски“.

От 18.00 часа на 14 април 2019 г. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:

- ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”;

- бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”;

- бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Пейо К. Яворов”.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари