неделя, 14 април 2019, 0:00 ч.

Отстраниха проблема

Facebook и Instagram са вече достъпни

BNews.bg

Facebook и Instagram са вече достъпни

За няколко часа в неделя достъпът до социалните мрежи не беше възможен.

Facebook и Instagram вече са достъпни. За няколко часа в неделя достъпът до социалните мрежи не беше възможен. Хиляди потребители подадоха сигнали, за да съобщят за проблем с платформите.

Сривът на Facebook е започнал в 6.28 часа източноамериканско време (13.28 ч. българско време). Потребители се оплакваха, че имат проблеми със зареждането на своята страница, с влизането си в социалната мрежа или че изобщо профилът им е недостъпен.

Сривът на Instagram е започнал само 5 минути по-късно - в 6.33 ч. източноамериканско време, а проблемите с Whatsapp - след още по-малко от половин час - в 6.58 ч. източноамериканско време. Най-много сигнали за проблеми са били подадени във Великобритания, Франция, Италия, Гърция, Чехия и Сингапур. Засега не се съобщава за срив в Русия, отбелязва ТАСС. АП припомня, че Facebok придоби Instagram през 2012 г. и Whatsapp две години по-късно. Според данни на компанията Facebook всеки ден има над 1,52 милиарда активни потребители.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари