понеделник, 15 април 2019, 9:50 ч.

Битки за евролисти

Станишев видя игра “на инат” от страна на Нинова

BNews.bg

Станишев видя игра “на инат” от страна на Нинова

Когато нещо се прави на инат се получава отпор. Националният съвет са хора, зрели с политическа отговорност, можехме да си спестим това, което си причинихме. Никога не е имало такова напрежение в БСП при подредба на листи за Европейския парламент”. Това коментира в ефира на NOVA Сергей Станишев.

Пленумът на БСП бламира Нинова, пренареди листата и вкара Станишев в нея

След 10-часови инфарктни дебати в неделя, в крайна сметка евролистата на БСП беше сериозно променена. На практика пленумът на БСП бламира Корнелия Нинова и пренареди нейната листа. Водач на листата остава Елена Йончева, но Сергей Станишев също намери място в нея  - пето.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Нагледно - 12:12, 15 апр.

    Когато нещо се прави на инат се получава отпор. Националният съвет са хора, зрели с политическа отговорност, можехме да си спестим това, което си причинихме. Никога не е имало такова напрежение в БСП при подредба на листи за Европейския парламент”. Това коментира в ефира на NOVA Сергей Станишев. ЕВРЕИНЪТ САТАНИШЕВ със зъби и нокти се бори да стане евродепутат, защото заплата от 20000евро не дават никъде другаде за едното бля-бля, а той само това си може!!!

Напиши коментар

Коментари