понеделник, 15 април 2019, 11:30 ч.

Внасят ЗИД на ЗАНН

ВМРО внесе законопроект за озаптяване на будните хора в България!

BNews.bg

ВМРО внесе законопроект за озаптяване на будните хора в България!


Депутатите от ВМРО внесоха законопроект, чрез който се цели озаптяването на буднитехора в България. Както често се казва "пътя към ада е осеян с добри намерения", дали етака и в конкретния случай?

ВМРО използват ситуацията в Габрово, за която има сериознисъмнения, че е организирана именно от тях и внасят ЗИД на ЗАНН, чрез който започват да тръбят, че предлагат мерки за справяне с "циганския произвол".

Внимателен прочит на ЗИД-а обаче показва, че мерките са насочени срещу будните българи. Какво предлагат от ВМРО?

Пишман войводите предлагат за административно нарушение да се лежи 25 дена в арест или да се полага до пет седмици безвъзмезден обществено полезен труд. Къде е уловката?

На първо място циганите не извършват административни нарушения, а престъпления по НК, от които хората са вдигнали ръце. На второ място, административните наказания се налагат от кметове, областни управители и представители на административни органи. Най-честите административни нарушения са свързани със Закона за движение по пътищата и Закона за  събранията,  по който се организират и протестите на будните граждани.

До тук става ясно, че ВМРО имат съвсем друга цел и тя е на първо място да дадат допълнителна власт за политическа репресия срещу неудобни политици и граждани от кметове феодали и на второ място - да бъдат
озаптявани будни граждани, които все още имат смелост да протестират срещу властимащите.

На практика това си е съвременна форма за въвеждане на хунта под мотото справяне с "циганския произвол"! 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари