понеделник, 15 април 2019, 15:05 ч.

Само в Bnews

БОМБА! Джамбазки бил шеф на стотици роми в структура!

BNews.bg

БОМБА! Джамбазки бил шеф на стотици роми в структура!

Ангел Джамбазки дава мило и драго за рекламна кампания и популяризиране на името му. В същото време така наречения войвода крие доста интересни неща от биографията си. И до днес Джамбазки не е показал диплом за завършено образование.

По-интересна се оказва бизнес биографията на политика Ангел Джамбазки. Оказва се, че борецът срещу ромите е бил шеф на стотици цигани, както обича да ги нарича той в "Популярна Каса "Македония"". Касата е известна с това, че в нея членуват стотици роми, свидетелство за което са и медийните изяви на председателя ѝ Димитър Димитров. Ангел Джамбазки е бил член на контролния съвет на касата.

"Популярна Каса "Македония"" се прочу назад във времето с лихварската си дейност като лихвите по кредитите достигаха 150 % на годишна база. Според запознати основната дейност е била свързана с набирането на гласове за изборите от ромското население, благодарение на които ВМРО влиза в парламента по онова време.

Касата се е занимавала и с пране на пари от корупционна дейност, а днес както повечето фирми на ВМРО е обявена в ликвидация. Дали ще разкаже политикът Джамбазки за тази си дейност и как точно стотиците роми станаха членове на касата, която той е контролирал?

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 00 - 13:14, 16 апр.

    Няма да гласувам за Джамбазки, защото съм далече от рубладжийско-псевдопатриотичните му възгледи, но няма как да не му призная, че е единственият разпознаваем български евродепутат от отиващия си ЕП и единствен действащ политик, който би имал шанс да бъде избран като независим кандидат. Дори може да се каже, че обвързаността му с ченгеджийницата МВРО е по-скоро минус, отколкото плюс за него. Ho oбединените идиоти така или иначе са бита карта, след като решиха да се явят на изборите поотделно, за да дадат едно рамо на партията cи майка БСП, което ги прави напълно неизбираеми.

  • Тихомир Томов - 17:15, 15 апр.

    Днес в Стара Загора му дадох документ за незаконен комплекс ограден с висок зид в с . Сливето общ. Мъглиж в планината собственост на бивш вече прокурор от ОП Стара Загора . Никой до сега не посмя да го събори въпреки усилията ми ...................

Напиши коментар

Коментари