вторник, 16 април 2019, 12:26 ч.

Само в Bnews

След разследване на "Бареков и Байрактаров без цензура" Валери Симеонов се покри!

BNews.bg

След разследване на "Бареков и Байрактаров без цензура" Валери Симеонов се покри!

След излъченото разследване в предаването на "Бареков и Байрактаров без цензура" Валери Симеонов се покри!

Припомняме, че в разследването бяха изложени факти и документи, които разобличаваха фирми на Валери Симеонов в престъпни имотни схеми и сериозни закононарушения.

Особено фрапиращ бе примерът с незаконното строителство извършено от фирмата "Скат ТВ" ООД на Валери Симеонов, която е осъдена за това си действие от българския съд.

Вместо обаче да изпълни решението на съда и да премахне незаконното строителство фирмата на Симеонов го достроява, както е посочено в сайта на ДНСК.

Фирмите на Симеонов са забъркани и в други имотни афери, които вече станаха обект на прокурорска проверка след излъчване на журналистическото разследване в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура".

Цялото журналистическо разследване можете да видите тук.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари