вторник, 16 април 2019, 20:00 ч.

Политически рокади

Временен кмет пое кормилото в Калофер

BNews.bg

Временен кмет пое кормилото в Калофер

Анна Ганевска е дългогодишен старши специалист по административно обслужване в кметството в Калофер.

Анна Ганевска стана временен кмет на Калофер. Досегашният градоначалник Румен Стоянов бе отстранен от Общинската избирателна комисия за конфликт на интереси.

Ганевска поема поста, след като миналия ден местният парламент в Карлово одобри единодушно предложението на кмета на общината Емил Кабаиванов Ганевска да ръководи кметството в Ботевия град до полагането на клетва от редовно избрания кмет на местните избори през октомври, предава "Марица".

Анна Ганевска е дългогодишен старши специалист по административно обслужване в кметството в Калофер. Тя няколко пъти е избирана за временен кмет по време на предизборните кампании за местните избори, когато действащият кмет на града се кандидатира за следващ мандат.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари