четвъртък, 18 април 2019, 11:24 ч.

Само в Bnews

Димитър Байрактаров размаза Валери Симеонов! (СНИМКИ)

BNews.bg

Димитър Байрактаров размаза Валери Симеонов! (СНИМКИ)

Журналистът Димитър Байрактаров отговори по подобаващ начин на депутата Валери Симеонов за журналистическото си разследване. Припомняме, че Симеонов обвини Байрактаров, че не разполага с никакви документи.

От Фейсбук профилът на журналиста се вижда, че той не само разполага с документи, които вероятно сериозно са повишили кръвното налягане на Симеонов, но Байрактаров публикува и две много интересни снимки на хотел "Панорама" в Златоград.

Първата снимка е от месец юли 2008 г., когато фирмата на Валери Симеонов "Скат ТВ" ООД закупува хотела, нещо повече вижда се, че снимката е част от официален документ, който надлежно е описан в нотариален акт № 20 от 23.07.2008 г.

Втората снимка е месец ноември 2011 г., на която ясно се виждат всички строителни изменения по хотел "Панорама", които се оказват незаконни.

Припомняме, че незаконното строителство е установено от ДНСК през 2012 г. по това време Симеонов е управител и собственик на "Скат ТВ" ООД, която притежава хотела.

В качеството си на управител Симеонов заявява пред управляващите, че строителните работи са заварени от него, което обаче се вижда от снимките, че не е така и незаконното строителство е извършено именно от Скат. 

Тези две снимки разобличават и Симеонов, който е излъгал държавните институции. Симеонов е твърдял, че сградата няма строителни книжа, но наша проверка установи, че тя е въведена в експлоатация с акт 16 и няма как да няма такива книжа.

Освен това в официален документ от който е и снимката на хотела от 2008 г. е посочено, че сградата притежава строителни книжа, които Симеонов не е искал да бъдат в ръцете на ДНСК, тъй като са щяли да установят доста незаконни изменения по сградата.

Байрактаров призовава прокуратурата да обърне внимание на публикуваните фотоси. 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари