четвъртък, 18 април 2019, 12:45 ч.

Ново амплоа

Мисис България София Паскалева стана учителка

BNews.bg

Мисис България София Паскалева стана учителка

„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева, която ще представи България на международния конкурс „Mrs. Top of the World“ влезе в ново амплоа. Красавицата ще предава своя опит и знания на бъдещи фризьори, които се обучават в  Angel Face.

След като разкри в поредица от публикации, как се поддържа София, грижите които полага за лицето и за тялото си, невероятния ботокс, с който глези косата си, Мисис България споделя, че е изправена пред ново професионално предизвикателство. 

Оценена като професионалист в сферата на фризьорските услуги, София е поканена да преподава своите познания на бъдещи фризьори. Както е известно, г-жа Паскалева е собственик на студио за красота „Hair Studio BgBeauty by Sofia Paskaleva“ и нищо в този бранш не й е чуждо. Всяка нова тенденция, всеки моден щрих минава през вижданията й за красота на жената и все по-добре го предава на своите клиентки. Като човек, при който опитът е на доста високо ниво, София успешно се справя и с новото й предизвикателство.

Въпреки наближаването на участието й в международния конкурс за красота- Mrs.Top of The World, ангажиментите на София се увеличават постоянно.

„За мен е изключителна чест и признание да предам своите знания и опит на учениците си. И в това начинание давам всичко от себе си. За съжаление отнема доста време и почти нямам време за почивка, но не се оплаквам“, споделя София Паскалева.

Пожелаваме й успех в новото начинание и винаги така да й се случват с лекота нещата, с който се захваща.

София Паскалева, грабна короната „Мисис България Top of World 2018“ на двадесетото юбилейно издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас през 2018г.

Красавицата е омъжена, има две деца – момче и момиче. Занимава се със собствен бизнес. Има салон за красота и туристическа агенция. Завършила е висшето си образование със специалност „Българска филология“. В момента учи задочно в Колеж по туризъм в Благоевград.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари