петък, 19 април 2019, 0:05 ч.

Само в Bnews

ИЗВЪНРЕДНО: Подробен отчет на мандата на Николай Бареков в Европейския парламент! Политически прецедент! Единственият, който не се продаде на ГЕРБ, ДПС и БСП! Единственият противник на статуквото!

BNews.bg

ИЗВЪНРЕДНО: Подробен отчет на мандата на Николай Бареков в Европейския парламент! Политически прецедент! Единственият, който не се продаде на ГЕРБ, ДПС и БСП! Единственият противник на статуквото!

Всичките идеи на Николай Бареков бяха ограбени от лицата Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Валери Симеонов, Реформаторите, ГЕРБ, Цветанов, Борисов и НИТО ЕДНО от тези обещания не бе изпълнено!

Снощи в извънредния епизод на предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което по програма се излъчва всяка събота от 10:30ч. по телевизия "Евроком", бе направен отчет на мандата на Николай Бареков като представител на България в Европейския парламент.

Николай Бареков е единственият евродепутат, който направи отчет пред избирателите си. 

"Виждайки каква безобразна кампания с платени клипове, извън предизборната кампания правят Ангел Джамбазки и Веселин Марешки, реших, че е добре от партийната субсидия и аз да си платя една доста по- скромна сума на скромна телевизия, каквато е Евроком, за да мога да си направя отчет на мандата като европейски депутат.", уточни Бареков.

Вчера бе последният ден на Европейския парламент. С вчерашното си заседание ЕП приключи мандат 2014/2019 година. В този мандат, евродепутатът Николай Бареков беше заместник председател на АКРЕ (Алианс на европейските консерватори и реформисти) - третата по големина група в ЕП.

БиНюз припомня, че останалите 16 евродепутати от България работеха през целия мандат в една посока, в полза на статуквото и против българските граждани. Бареков бе единственият български представител в ЕП, борещ се за благото на сънародниците си.

"Българската държава и българските държавници не оценяват това, което имат като присъствие в Европейския парламент. Ние нямаме комуникация с българското правителство.", коментира Бареков.

Евродепутатът сподели, че е пропуснал последния ден в ЕП, защото по неговите думи се е състояла една одиозна церемония. Както сам каза лидерът на "Презареди България", той не е отишъл в ЕП нито за слава, нито за пари. 

"Аз тръгвам от Европейския парламент без нито един спестен лев. Това е така, защото в предизборната кампания през 2014 година аз и моят подгласник тогава в листата на ББЦ - Ангел Джамбазки обещахме да дарим средствата, които получаваме и които не можем да изразходваме по предназначение в други дейности.", уточни евродепутатът.

Както вече е известно, Николай Бареков започна да дарява още от първата си заплата и така и до ден днешен. За сметка на това Ангел Джамбазки от ВМРО, Неков от БСП и Андрей Новаков от ГЕРБ, чийто първи ден трудов стаж е в Европарламента, вчера напуснаха официално европейската институция като милионери в евро.

Понеже идват избори, прогнозираме, че ще се намерят достатъчно глупави хора, които ще гласуват за тях, защото както каза Бареков: "Ние като социална маса сме като овце."

Къде започна и как започна всичко?

Всичко започна през 2013 година с разкритието на грандиозната изборна измама на ГЕРБ и на Цветан Цветанов, наречена "Костинбродската афера". По това време Николай Бареков бе от 15 години водещ български журналист и изпълнителен директор на втората по големина и рейтинг тогава телевизия ТВ7, която беше унищожена и смазана. По това време България се нареждаше на около 70-о място по свобода на словото в света. От този периодът нататък и до ден днешен, България държи 111-о място по свобода на медиите (в средата между африканските държави, на дъното на света). Към днешна дата в България свободата на словото е напълно унищожена, политическата система е рухнала и е в тотален разпад. 

През 2014 година Николай Бареков основа партията ББЦ (България без цензура), която спечели 250 000 гласа на европейските избори. Пропагандата с негативна насоченост срещу Бареков обърка българските граждани, които забравиха кой е Бареков и това, че е израснал пред очите на българския народ. През 2014 година, ВМРО бяха буквално натрапени на евродепутата и той направи коалиция. Тогава Бареков издигна ВМРО от пепелта и го възстанови изоснови и вкара Ангел Джамбазки в Европейския парламент. Шокът беше огромен. Тези 12% на ББЦ докараха до истинска медийна атака на цялото статукво срещу лидерът на ББЦ.

БиНюз припомня, че по това време нямаше нито една медия и медийна група, която да не атакува Бареков и неговата партия. Срещу евродепутата се изрекоха лъжи и клевети, които нямат равни по размер и на нито един друг български политик в съвремеността не му се е случвало такова нещо. Въпреки всичко, Бареков успя да оцелее и да вкара парламентарна група в следващия Парламент. Атаката срещу него обаче бе толкова брутална, че всички тези хора от страх или от алчност, до един предадоха лидера си, унищожиха марката "България без цензура" и Бареков бе принуден буквално на 6-ия месец, откакто основа ББЦ, да започне наново.

Понастоящем всички предатели на Бареков, всички хора, които плюха срещу него и семейството му, са слуги и подлоги на ГЕРБ и ДПС. С този факт всички ние можем да си отговорим на въпроса: "Бил ли е прав Бареков и каква е била атаката срещу него?" Евродепутатът се обърна към всички тези, които съм днешна дата твърдят, че Бареков бил обещал някакви неща, които след това не изпълнил:

"Точно вие, уважаеми български граждани, веднага след като гласувахте за ББЦ, избрахте да ви управлява отново партия ГЕРБ, този път в коалиция с т.нар. "Реформатори". След това избрахте още един път да ви управлява партия ГЕРБ в коалиция с т.нар. "Патриоти". Понастоящем ГЕРБ управлява с ДПС, така че за обещанията, които Бареков е давал, търсете отговорни господин Бойко Борисов, Патриотите, Реформаторите и ДПС. Аз не бях допуснат от вас до никаква власт в българската държава, а такава нямам и няма никой и в Европейския парламент."

Всички идеи на Николай Бареков за:

 • Доходи
 • Образовано майчинство
 • Подкрепа на бедните
 • Подкрепа на слабите
 • Подкрепа на пенсионерите
 • Безплатни таблети за учениците

бяха ограбени от лицата Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Валери Симеонов, Реформаторите, ГЕРБ, Цветанов, Борисов и НИТО ЕДНО от тези обещания не бе изпълнено!

От първия си работен ден в ЕП, Бареков бе единственият българин, който сезира тогавашният председател на комисията Жозе Мануел Барозо, за наводненията в Аспарухово и Мизия и издейства еднолично 10 млн. евро, които бяха раздадени на тези райони. Как са усвоени парите, може би трябва да попитаме Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Евродепутатът Николай Бареков лично дари първите си три заплати за жителите на този квартал. Оттам насетне, немалка част от заплатата си, лидерът на ББЦ е дарявал за възрасти хора, за деца и за хора увреждания. 120 000 лева, Бареков дари за бъдещето на партия "Да, България" на Иван Костов, защото бе осъден от Лозан Панов, затова че е нарекъл Иво Прокопиев "фалирал олигарх".

По времето, когато еврозаплатата му беше под запор, Бареков се занимаваше с международна политика, отговаряше за връзките на ЕП с Русия, работеше активно по споразумението с Иран, което е известно като "най- големия международен договор, подписан в 21 век." Както споменахме, Бареков отговаряше за връзките с 80% от държавите, с които ЕС има връзка. Това са държави в Азия и в Африка. Понеже Бареков бе избран от народа, заради аферата "Костинброд", той се занимаваше с налагане на изборни практики и следене на изборния процес в най- бедните и най- ужасяващите държави на света. Бареков е пребивавал в селища с ебола, прегръщал е такива деца, борил се е за тяхното здраве. Евродепутатът бе на избори в джунглите на Тимор Лесте, Гамбия и Хаити. Както знаем, Хаити е най- бедната държава в света. Това правеше лидерът на ББЦ, докато ГЕРБ разкостваха и последните единици от неговата партия.

През 2017 година, евродепутатът направи изказване в Европарламента за пакета "Мобилност" и предупреди, че ако този пакет бъде приет несериозно от българските евродепутати и от правителството, ще платят голяма цена, защото този пакт защитава правата на работниците и там компромис може да бъде направен с европейците, само ако правителството повиши заплатите на работниците и драстично условията на труд за българските работници. Тогава разбира се, гласът на Николай Бареков не беше чут и пакета "Мобилност" се превърна в истинска катастрофа и в бедствие за българските управляващи, в това число и за БСП и за Джамбазки. Всичко по този пакет се срути, защото той влезе, мина в Парламента и ще бъде приет в следващият Европарламент. Дали българският бизнес ще фалира и дали няма да прецени да вдигне заплатите и да се откаже от огромните си печалби, за да плаща на работниците в ТИР-овете, от това зависи как този пакет ще бъде приет в България.

Вчера, от ЕП, Бареков се обърна към Ангел Джамбазки, Новаков, Неков и всички останали и показа петзвездния хотел, в който тези евродепутати битуваха в изминалите пет години. Всеки ден, в който Джамбазки отива на работа, получава режийни от €300. Това е над заплатата от 7000 евро, която Джамбазки, Новаков и всички получават. Тези наглеци обаче излязоха в национален ефир и твърдяха, че работникът на ТИР, който печели по- малко от €3 на ден и взема минимална работна заплата от 560 лева, живеел в страхотен лукс, а именно в кабината на МПС-то, където шофьорите прекарват по 6 месеца годишно, лишени от всякакви нормални човешки условия. Това се нарича ЦИНИЗЪМ!

С пакета "Мобилност", Бареков изпълни изцяло ангажимента си към своите избиратели, които го избраха да работи за повишаване на техния жизнен стандарт. Бареков бе единственият български евродепутат, който публично няколко пъти заяви в очите на Жан Клод Юнкер в пленарна зала, че българите живеят крайно бедно и това не могат да бъдат европейски избиратели с доходи, по- малко от €100 на месец. В същото време, когато Бареков говореше истината в Европа, Каракачанов обещаваше да направи пенсиите 300 лева, да закупи таблети, да върне казармата и всякакви други лъжи. 

Един милион от българският народ гласуваха на президентските избори през 2016 за Красимир Каракачанов и за Веселин Марешки. Това беше края на политическото в България! 

"С днешна дата, мога да кажа, че думата 'блато' за българската политика и българските медии е слаба и не обрисува точно отчайващата човешка ситуация с тези фундаментални ценности на демокрацията. В България няма работеща политическа система! В България има мафия! В България няма работеща медийна система! България няма медии! България има мафия! За това нещо не са виновни нито политиците, нито олигарсите. Виновен е само и единствено българският народ!", категоричен е Николай Бареков.

В Европарламента, Николай Бареков винаги се е изказвал в препълнена зала в присъствието на премиери, на президенти, на шефа на ЕК. Единственият път, когато залата бе почти празна, беше при гостуването на Бойко Борисов. Затова виновен е само и единствено той. Очевидно интересът към него е нищожен. За разлика от колегата си Ангел Джамбазки, Бареков не може да се похвали с 1000 безсмислени изказвания, правени по нищо незначещи за България теми. Лидерът на ББЦ е говорил винаги като българин по теми, важни за България.

Евродепутатът бе първият, който говори по темата "Сирия" в ЕП, по темата "Ислямска държава", по темата "Турция - мигрантите", "Русия- споразумението с Иран". Първият, който говори за невероятната и неевпорейска бедност в България, както и за начина, по който корупцията в България се е превърнала в официална политика, бе именно Николай Бареков. 

Основните искания в програмата на "Презареди България" са:

 • ПОДКРЕПА за Пакета "Мобилност", който гарантира европейски заплати и условия за труд на българските шофьори на ТИР
 • УВЕЛИЧЕНИЕ на ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ В БЪЛГАРИЯ С 50 % НЕЗАБАВНО!
 • НЕДОПУСКАНЕ ПОДМЯНА НА ЛЕВА С ЕВРОТО, което би обрекло народа и трудовите хора на бедност.

С действията си като български евродепутат и консерватор, Бареков е гарантирал, че изпълнява тази програма! Мото на програмата на "Презареди България": ДОХОДИ, ДОХОДИ, ДОХОДИ! Цел - запазване на нацията и връщането на 3 милиона българи, избягали от бедност и липса на перспективи в чужбина!

Евродепутатът сподели, че едно от основните искания от тяхна страна ще бъде незабавно повишаване доходите на българските граждани с 50%, чрез инструмента на европейските институции и чрез инструмента на българската политика.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Чиста Случайност - 08:11, 20 апр.

  По добре пак да иде в Европраламента, че иначе ще вземе пак да направи някое ТВ предаване и ще трябва да го търпим тук. Там поне се скатава професионално и не досажда на никой.

 • Обективно - 12:43, 19 апр.

  ЧЕ те атакуваха тогава така е,ама и ти Барек много си повярва и се държеше неадекватно,а и сега не може да дадеш реална оценка на това,което си...И в европарламента едвам не умря от мързел....Не всичко е Кинти,брато

Напиши коментар

Коментари