петък, 19 април 2019, 10:56 ч.

Бижуто на България

InterContinental Sofia – предпочитан избор на високопоставени делегации от цял свят!

BNews.bg

InterContinental Sofia – предпочитан избор на високопоставени делегации от цял свят!

Едва година след откриването на InterContinental Sofia, хотелският сектор у нас вече спокойно може да се похвали, че страната ни за първи път е поставена на луксозната карта на петзвездните дестинации. Разположен в непосредствената близост до най-посещаваните правителствените сгради и културни забележителности на столицата, хотелът на площад „Народно събрание“ 4 е предпочитан от чуждестранните бизнес гости, дипломати и представители на високопоставени делегации от цял свят, ĸoитo очакват да намерят в него дискретна и комфортна среда, най-висок хотелски стандарт, безкомпромисно качество, сигурност и безопасност.

Именно на това зaлaгa в ocнoвaтa нa ĸoнцeпциятa cи и мениджмънтът на хотела, като целта му е да предостави най-съвременни и надеждни решения, свързани с всеки детайл от управлението на обекта, които далеч надминават 5-звездния международен стандарт. Това обяснява и цялостната система за сигурност в InterContinental Sofia, която включва система за контрол на достъпа, видеонаблюдение, високо ниво на пожаробезопасност и шест аварийни изхода.

Освен техническата обезпеченост, целият персонал е преминал и през серия от обучения за реакция в случай на авария, така че да осигурят безопасността на хората в сградата, което превръща InterContinental Sofia във възможно най-сигурния хотел от своя клас и един от най-предпочитаните в България. Комфортът на гостите в хотелските стаи е другият съществен фактор, на който залага InterContinental Sofia по отношение удовлетвореността и приятния престой на своите посетители.

Хотелът разполага с общо 194 стаи, от които 37 апартамента, отличаващи се с елегантен дизайн и луксозни петзвездни допълнения, без аналог у нас. Уникален за България е и Президентският апартамент, заемащ 268 кв. м. на седмия етаж на сградата, осигуряващ несравним комфорт, което го прави идеално място за визити от най-високо ниво.

InterContinental Sofia

Пл. Народно събрание 4, 1000 София, България Тел.: +359 2 9334 334 E-mail: info.icsofia@ihg.com

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари