понеделник, 22 април 2019, 20:00 ч.

От BLife

Шеф Манчев заряза жена си! Кулинарът обикаля света с млада любовница!

BNews.bg

Шеф Манчев заряза жена си! Кулинарът обикаля света с млада любовница!

Шеф Иван Манчев се е разделил със съпругата си Марина, издават негови близки. От няколко месеца топ готвачът има нова любов, за която избягва да говори публично. Въпреки дългогодишния брак, който го свързваше с майката на двете му деца, кулинарят взел категоричното решение за развод и сега е много щастлив с настоящата си приятелка. Потърсен за коментар относно семейния си статут, Манчев отказа да уточни с аргумента, че не говори за личния си живот, научи HotArena. 

За новата любима на шеф Манчев не се знае много, защото не е популярно лице. Запознати издават, че е по-млада от него и се занимава с частен бизнес. Двамата разнообразявали връзката си, която датирала от няколко месеца, пътувайки заедно по света. През миналия октомври били в Азия на кулинарен туризъм с журналистката Деси Цонева и мъжа й Явор Стефанов, а преди това обикаляли Европа. 
Докато шеф Манчев е зает с новата си приятелка, за двете му деца Христо и Виктория се грижи бившата му. Хлапетата останали да живеят с Марина, а кулинарят се изнесъл при гаждето си. Въпреки това, той се стараел да прекарва време с наследниците си и ги подкрепял финансово със солидна издръжка. 

От малкия екран шеф Манчев се представя като строг, но справедлив професионалист, ала това не е само екранен образ, защото и в живота имал същото поведение, издават негови близки. Той бил много взискателен към децата си и редовно ги наказвал, като ги лишавал от любимите им занимания за неопределен период от време. „Понякога са толкова палави, че ако не ги накажа, ще ми се качат на главата”, споделял е топ готвачът в свои интервюта.  

Въпреки скандалите, които го отчуждили от Марина, след раздялата бившите съпрузи съумели да заровят томахавката в името на наследниците си. За да се чувстват децата щастливи и спокойни, те се стараели да се придържат към дория тон и да не повишават глас в тяхно присъствие, пише "Уикенд". 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари