сряда, 24 април 2019, 10:10 ч.

Само в BNews

Валери Симеонов включи протеже и любовница в листата на НФСБ!

BNews.bg


Валери Симеонов включи протеже и любовница в листата на НФСБ!

Вероятно Симеонов е включил Микова в листата, за да ѝ осигури имунитет по време на предизборната кампания

  Валери Симеонов включи протеже и любовница в листата на НФСБ! Както стана ясно вчера НФСБ регистрира листата на НФСБ за участие в изборите за членове на Европейския парламент.

Симеонов отказа да коментира състава на листата, но от решение № 220-ЕП се вижда, че на второ място е протежето му и областен управител на Стара Загора Гергана Микова. Микова стана печално известна, че чрез престъпление се е сдобила с евтин апартамент от община Стара Загора, представяйки се за социално слаба, въпреки, че по това време е била съпруга на един от най-заможните строителни предприемачи в града.

Микова е забъркана и в сделката, чрез която фирмата "Скат ТВ" ООД на Валери Симеонов  придобива,  чрез симулативна сделка бъдещия хотел "Панорама". Припомняме, че в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура" изнесоха скандално журналистическо разследване от което започна и проверката срещу Симеонов и Микова.

Вероятно Симеонов е включил Микова в листата, за да ѝ осигури имунитет по време на предизборната кампания.

Друго интересно лице в листата на Симеонов е шестата - Венера Тодорова. Припомняме, че Симеонов многократнобе засичан в интимна близост с нея. Очертава се, че Симеонов е повел протежета и любовници на поход към Европейския парламент!  

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари