сряда, 24 април 2019, 11:50 ч.

Високо ниво на коалиционно общуване

Волен загрижен, че ще изнудват Джамбазки с хомосексуалната му ориентация

BNews.bg

Волен загрижен, че ще изнудват Джамбазки с хомосексуалната му ориентация

Днес във Фейсбук попаднахме на публикация на Атанас Зафиров по повод изказване на Волен Сидеров по адрес на Ангел Джамбазки, което предизвика множество забавни реакции в социалната мрежа. Вижте какво написа той в личният си профил в социалната мрежа. 

* публикуваме без редакторска намеса 

Високо ниво на коалиционно общуване.
Волен Сидеров с атрактивна идея :
”Между другото, искам да предложа една друга идея - нека всеки водач на листа да заяви своята сексуалност. Нека всеки да декларира пред детектор на лъжата дали е хетеросексуален или хомосексуален. Аз нямам против хомосексуалистите, но ако някой е такъв и е скрит - той е уязвим и може да бъде обект на изнудване. Много се опасявам, че г-н Джамбазки може да бъде обект на изнудване. Загрижен съм.”

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • sms - 23:15, 24 апр.

    Спомням си за срама, който група българи “брахме” преди време, когато на откриването на едно българско културно събитие в Европарламента бяха поканили и митрополит от северозападна България, който развяваше полите на расото си между официалните гости, дошли специално за откриването на събитието от цяла Европа, а от расото му се носеше остра миризма на урина! На всичкото отгоре наоколо важно, важно се разхождаха представители на българския интелектуален “елит”, разни мутробизнесмени с ланци и кичозни обувки от крокодилска и други екзотични кожи, които театрално се пъчеха на подиума и като че ли едва се въздържаха да не изкрещят пред европейските камери, удряйки се в гърдите: “Булгар! Булгар!” Представяте ли си, ако и този вмирисан и агресивен клошар, който ни гледа враждебно от снимката, стане евродепутат как ще представя България? Каква погнуса ще предизвика в депутатите от съседните банки в Европарламента! Ами ако случайно реши да си отвори мръсната уста пред микрофона и започне да говори срещу цигани, непушачи, тарамбуки, либерасти, гейове, католици и джендъри ?! И тъй като хулиганстващият син на баща си съвсем не е глупав и не може да не си дава сметка за евентуалните последствия от поведението и приказките си, започвам да се питам възможно ли е подобни “избраници на Кой” съвсем ЦЕЛЕНАСОЧЕНО, по нечий сценарии, да предизвикват търпението и толерантността на европейците, за да изритат те в един момент с облекчение държавата ни от ЕС, заради несъвместимст с европейските ценности ?! (Нещо подобно прави и Орбан) Защото шокиращо е единодушието, с което всички наши “патреотични” и “консервативни” кандидат-депутати, разни джамбази, барековци, слабаци, марешки и т.н. вместо да искат да отидат в европарламента, за да защитават каузата на Европейския съюз и неговите ценности, които и ние, българите, също споделяме, те предварително обещават в предизбрните си кампании, че ще отидат там, за да рушат единството, да се борят СРЕЩУ ЕС и ценностите му!? Да се борят срещу ЕС, който всяка година налива милиарди евро в България, благодарение на които българската икономика още не се е сринала под напора на руския енергиен и корупционен грабеж ??? Чии интереси, всъщност, ще защитават тези евродепутати в ЕС ? Българските или руските? Атакистът даже има наглостта открито си го казва в кампанията, че отивал в ЕС, за да се бори срещу санкциите, наложени на Русия!

  • 1 - 16:22, 24 апр.

    волене,достатъчно роми ,има покрай него,че на сухо няма да остане,и ако пък остане,твоя кумец-черкезина,достатъчно роми има в листата му,ще му услужи,с някое ромче.

  • Цецо наглецо - 16:07, 24 апр.

    Абе тия ГЕЕВЕ от къде никнат бе? И все във властта искат да са.Комплексаршина ли бе да го опишеш?

Напиши коментар

Коментари