сряда, 24 април 2019, 12:00 ч.

Заради мега далавери с имоти в Министерство на Отбраната

Очаква се арест на Каракачанов още преди евровота 26 май! ВМРО се разпада.

BNews.bg

Очаква се арест на Каракачанов още преди евровота 26 май! ВМРО се разпада.

Имотни сделки с военни земи и поръчки тепърва ще се разнасят по студията, както и скандали с оръжейни афери.

Красимир Каракачанов ще бъде разкостен в близките месеци за сделки във военното ведомство,

ни информираха запознати. Сега, като начало го подхванаха с терасите и 200 – квадратния му апартамент, купен през 2017 година на подцена, но това е само началото.

Имотни сделки с военни земи и поръчки тепърва ще се разнасят по студията, както и скандали с оръжейни афери.

Много е възможно покрай изкарването на подобна информация, ВМРО да не успее да вкара евродепутат в европарламента. Тепърва ще има екшън, са на мнение запознати.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • koмитa - 11:11, 27 апр.

    То ДС-МВРо-то вече се състои само от 20-тинина кокони: 17-те кандидат-евро-депутати + каракачан + толя величков (МО-зам.министър по икономическите въпроси - разбирай далавери) + коко кънчев ("екологичен" зам.министър - разбирай по приватизацията на Пирин) + "моя служител" Иво гайл-гитлер Антонов (МО-Директор по тържества, забави и кьор-софри към офицерските и генералски столови, почивни станции и санаториуми) + дъртата ДС-агент "Кремена" - Райна Кир. Дрангова, ..... Прави впечатление и интернационалния състав на кандидат-евро-депутатите - това Карлос Педрос Контрера, Шкварек, Сиди, ... Както и обявените за ДС-агенти Урумов и Смоленов (другите ги крият, въпреки че са всеобщо известни като хора на ДС и службите, замесени във всякакви далавери и финансови машинации с паспорти, контрабанди, трафик на хора, .... и то все под "патриотично" прикритие и гриф "строго секретно")!

  • bull24 - 11:59, 26 апр.

    Fake news

  • Волен - 15:00, 24 апр.

    Крайно време беше ...

Напиши коментар

Коментари