сряда, 24 април 2019, 18:15 ч.

Купени са още яхти, джипове, АТВ-та

746 къщи за гости за 202 млн. лв. са построени с европари! Прокуратурата има съмнения, че част от къщите за гости на Елена Йончева не функционират като такива!

BNews.bg

746 къщи за гости за 202 млн. лв. са построени с европари! Прокуратурата има съмнения, че част от къщите за гости на Елена Йончева не функционират като такива!

С пари по европроекти са построени 746 къщи за гости на стойност 202 милиона лева, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Част от обектите са в защитени зони по морето. Установено е обаче, че с европари са купени яхти, джипове, АТВ-та и два катамарана.

За АТВ-тата собствениците обяснили, че ще ги ползват до труднодостъпни райони, за да правят разкопки. А за катамараните - че ще водят туристи на разходки по Дунав и в морето.

Прокуратурата има съмнения, че част от къщите за гости на Елена Йончева не функционират като такива. Други пък вероятно с фалшиви документи са отчитали, че са приемали гости.

До момента в прокуратурата няма нито един сигнал за нередност с тези процедури.

По повод имота, за който се твърди, че е на Александър Манолев, Арнаудова уточни, че проверката вече е по същество и се проверява кои гости са били в тези къщи. Прокуратурата смята, че младата Ана Димитрова, не чието име се водят няколко обекта, е подставено лице. Тя вече е разпитана, междувременно в общината в Сандански някой е оставил ключ за къщата на Манолев в общината и оставил бележка с призив да не се разбиват врати.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • очакваме - 09:51, 25 апр.

  разследващите Джурналисти от сайта ПИКамисе да обявят ,че сестрата на Елена Йончева е проститутка. А да видим после, как ще докаже, че няма сестра. Лозунгът е:"Всичко за победата на ГРОБ на евроизборите!".

 • Жоро - 09:16, 25 апр.

  Aбе, видя се, че Елена ви боде очите и започнахте да я обвинявате за всички грехове на земята.

 • 2 - 23:01, 24 апр.

  Какъв свекър е имала Йончева, без да е била омъжена ?!

 • 1 - 18:24, 24 апр.

  Драги ми БНЮЗ Елена Йончева няма къщи за гости,свекъра и през 2009година прави постъпки,пред Министерството на Земеделието ,за построяване на къщи за гости,а по това време Йончева е живеела със станишев,и хабер си е нямала за къщите,така че предизборно,нея забърквайте в тези скандали.

Напиши коментар

Коментари