четвъртък, 25 април 2019, 11:28 ч.

Продал се за място на общ съветник в София

НЕГРАМОТЕН! Слабаков щял да пише закони в Брюксел!

BNews.bg

НЕГРАМОТЕН! Слабаков щял да пише закони в Брюксел!

Безработният режисьорът Андрей Слабаков, който е кандидат за европейски депутат от листата на ВМРО, каза пред БНТ, че се кандидатира за европейски депутат, за да напише в Брюксел закон срещу гетата. Слабаков обаче се оказа крайно неграмотен, тъй като Европейският парламент не приема закони.

"Предложиха ми да вляза в листата и влязох. От много години се познавам с Краси Каракачанов, макар да не съм член на ВМРО", каза Слабаков. Той искал да отиде в Брюксел, защото в България не се решавало нищо. "Парламентът ни има само декоративни функции. Той само ратифицира това, което ни кажат от Брюскел, както едно време ни казваше СССР от Москва.", продължи с клишетата режисьорът.

Той заяви, че иска да напише в ЕП закон срещу неграмотните и малограмотните. 

Слабаков изрази личното си мнение, че не разбира деленето на леви и десни в Европейския парламент. За него там можело да има сама едно семейство и това е България. Той щял да работи за това. "Ако нещо е против България, всички български евродепутати трябва да са обединени", категоричен е Слабаков.

Режисьорът призна, че е бил канен и от други политически формации. Ако не влезел в Европарламента, щял да продължи да се занимава с политика или с нещо. Щял да е с тези, които мислят в неговата посока. Ако това е ВМРО, щял да е с тях.

Режисьорът не изключи да е кандидат и на местните избори през есента.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Пишман депутат ще е този - 16:17, 25 апр.

    Като актьор е абсолютно бездарен, но го пускат от време на време в памет на баща му. А като режисьор е още по зле. При това положение правилно се е насочил към политиката, там акъл не се иска, а само дърдорене и яки чупки в кръста.

Напиши коментар

Коментари