четвъртък, 25 април 2019, 13:30 ч.

Съдиите в спецсъда били срещу нея

Десислава Иванчева очаква присъда и на втора инстанция

BNews.bg

Десислава Иванчева очаква присъда и на втора инстанция

Снимка: Блиц

"На втора инстанция, за съжаление, почти сигурно ще бъдем осъдени." Това заяви, че очаква бившият кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева преди началото на днешното съдебно заседание в Софийския районен съд (СРС). От Сливен тя беше докарана, за да се яви като свидетел по дело за катастрофа, при която е била ударена нейната служебна кола на 30 март 2018 г.

Припомняме, бившият кмет на "Младост" Десислава Иванчева беше осъдена на 20 години затвор, Биляна Петрова - на 15 години затвор, и Петко Дюлгеров - на 12 години затвор.

По думите й на втора инстанция в Апелативния специализиран наказателен съд се знае, че е Георги Ушев и "14 съдии, които бяха против нас още по време на досъдебното производство и които направиха гавра с нас и с нашите права".

На въпрос дали знае, че вчера от прокуратурата са обжалвали нейното наказание, с което настояват да бъде призната за виновна не само за искане, но и за получаване на подкуп, Иванчева отбеляза, че съдът ще реши, но според нея това е наглост на прокуратурата, тъй като дори нямат и доказателства.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари