неделя, 12 май 2019, 11:30 ч.

ЕКСКЛУЗИВНО В BNEWS

БАРЕКОВ: За бой са всички лъже патриоти с фесове, които слугуват на ДПС в българския парламент!

BNews.bg

БАРЕКОВ: За бой са всички лъже патриоти с фесове, които слугуват на ДПС в българския парламент!

България хем е в свободния пазар на ЕС, хем е бедна като църковна мишка, лесна за купуване и сега е моментът за икономическа експанзия.

Днес във Фейсбук попаднаме на коментар на евродепутата Николай Бареков по повод политическите сътрусуния от последните часове и дни. Вижте и пълното съдържание, публикувано в личният му профил в социалната мрежа. 

* публикуваме без редакторска намеса 

Вчера България замръкна с родителски протести против писаните от лъжепатриотите промени в закона за защита на детето. Също имаше и вълнения срещу призива на турския посланик да се учи турски език, за да се работи по-лесно в турските фирми из Кърджалийско и Лудогорието. По темата с промените в ЗЗД: писани са от Султанка от ВМРО и Марианка (любовницата на пропъдени Валери) от НФСБ.

Съответно зам.-министър и вицепремиер. Иначе, аз лично и ББЦ още през 2014 година сме предлагали рестрикции за необразованото майчинство и поощрение на образованото, помощите на децата за родители с висше образование трябва да са по-големи и обратното - родители с по-ниско от основното образование да нямат право да отглеждат и възпитават деца. Лошо, че неграмотните лъжепатриоти без дипломи, които коват закони, опорочават и добрите ни идеи с подобни нефелни закони. 


Що се отнася до турския. И Левски е говорил перфектен турски. Лошо няма. Езици трябва да се говорят. Въпросът е в мястото и времето на провокацията. Човекът от Анкара за пореден път налива рейтинг в предизборна обстановка на ДПС и на техните псевдо опоненти лъжепатриоти. Скачените съдове са отколешен проблем на нашия партиен модел.

За бой са всички лъже патриоти с фесове, които слугуват на ДПС в българския парламент. Иначе дефинитивно е полезно да се знае турски, защото останалите чуждестранни инвеститори отдавна избягаха от корупцията и липсата на работна ръка в България. В този смисъл Анкара изговори на глас очевидното - турците продължават да инвестират в България за разлика от Запада. Може би комшиите имат и други интереси у нас, освен чисто икономическите.

България хем е в свободния пазар на ЕС, хем е бедна като църковна мишка, лесна за купуване и сега е моментът за икономическа експанзия. После ще дойдат и политическите претенции. Нищо добро не ни чака с такива измамници във властта като днешните джамбази лъжепатриоти, същински байганьовци на 21 век...

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • БОМБА-2 - 22:49, 12 май

  Ако искаш да си изчистиш името след това хвърлено обвинение не ти остава нищо друго, освен да прибегнеш до мерките, до които прибегна навремето Кристоф Даун. Иначе ще изпаднеш в същото конфузно положение кaто П. Москов, който упорито си трае по подигравките, че новата му партия се наричала кодЕИН.

 • БОМБА! - 22:43, 12 май

  Драги Бареков, днес в интервю Шкембе войвода каза, че "ползваш химия" (цитирам). Това поражда поне три въпроса: 1. вярно ли е това?, 2. за каква химия става дума? и 3. ако не е вярно какво ще предприемеш срещу клеветника? (Горкия Байрактаров - пак прее_ан, хич не му върви на политически ортаци на този човек :-(

 • към Бареков - 14:07, 12 май

  Крадецът вика "дръжте крадеца!". По какво ви личи ли? Ами по това, че сте сякаш вадени от един калъп! По най-важните въпроси нямате никакви различия с Марешки, Нинова, Волен, Валери, Гоце и останалите екскременти на сараите.

 • Башмакурти - 13:52, 12 май

  Абе, а Кап..а какви езици знаеше , чене си спомням? И е редно вече да се уточнява - бившият евродепутат ...

Напиши коментар

Коментари