понеделник, 13 май 2019, 10:20 ч.

ЕКСКЛУЗИВНО В BNEWS

WC министъра и любовницата му Венера отново лъжат пенсионерите с увеличение на пенсиите!

BNews.bg

WC министъра и любовницата му Венера отново лъжат пенсионерите с увеличение на пенсиите!

В лъжливата си кампания Валерко е мобилизирал и кабеларката си СКАТ, чрез която симулира срещи в "препълнени" зали.

Известния в публичното пространство като WC министър Валери Симеонов и любовницата му Венераобикалят България и отново лъжат пенсионерите с увеличение на пенсиите.

В лъжливата си кампания Валерко е мобилизирал и кабеларката си СКАТ, чрез която симулира срещи в "препълнени" зали. Истината е, че по този начин WC-то налива милиони левове от партийната субсидия на партия НФСБ в сметките на фирмите от групировката СКАТ, а от там чрез дивидентите в личните му джобове и банкови сметки. 

Симеонов не жалел парите от партийните субсидии и за скъпи реклами в баджак медиите и приближени сайтове, тъй като много му се искало да стане евродепутат и заедно с любовницата си Венера да си осигурят спокойно политическо съществуване и имунитет за Симеонов, който да го пази от проверки на властите.

Припомняме, че след разследване на Димитър Байрактаров срещу Симеонов и протежето му Гергана Микова започна проверка за имотни схеми и престъпления. Микова, която е назначена по предложение на Симеонов за областен управител вече е уличена от окръжна прокуратура Стара Загора в престъпление, чрез което се е сдобила с евтин общински апартамент, представяйки се за социално слаба.

Микова и Симеонов участват  в престъпна схема, чрез която фирма на Симеонов придобива хотел "Панорама" в град Златоград. Симеонов вече призна в НОВА ТВ, че лично е организирал схемата, за да избегне плащане на данъци. Въобще като се замисли човек май България е завладяна от една наричаща себе си птриотична мафия!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари