понеделник, 13 май 2019, 13:00 ч.

За обяснения:

Турският посланик е привикан в МВнР заради изказването си

BNews.bg

Турският посланик е привикан в МВнР заради изказването си

Снимка: Вестник строител

Не е ясно обаче дали срещата се е състояла, нито какво са си казали външният ни министър Екатерина Захариева и турският дипломат

Развой по случая с изказване на турския посланик у нас. Министерството на външните работи поиска обяснение от Хасан Улусой, след като в събота дипломатът изрази мнение, че турските инвестиции в България ще се увеличат, ако държавата подпомогне по-ефективното изучаване на турски език.

Не е ясно обаче дали срещата се е състояла, нито какво са си казали външният ни министър Екатерина Захариева и турският дипломат. Подобни срещи не са публични, а в последствие се правят изявления.

В рамките на месец това ще бъда втора подобна среща с турски дипломат. При първия случай ставаше дума за изказване на турския външен министър Мевлют Чавушоглу по време на предизборен митинг.

Тогава той обявява, че Турция се е намесила, за да се промени Законът за вероизповеданията и да бъдат опростени дълговете на Мюфтийството. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Махия К. - 16:48, 13 май

    Вчеха пхи Беновска Шкембе войвода се изцепи, че Дудука ползвал химия. Ще има ли някакъв злъчен отговох от стхана на набедения, или да пхиемем, че казаното е истина и да си тъхсим дхуга пахтия за гласуване?

  • Savova - 13:08, 13 май

    Навлизаме в следващия етап в опита в заробването и порусвначването на България. Минахме през следните етапи: 1. Заселване на руснаци чрез изкупуване на имоти. Не се увенча с успех заради стагнация в Русия и невъзможност за намиране на препитание. 2. Огромни руски проекти, ненужни на България и служещи само за крадене. Голяма роля за възпирането на този етап изиграха от Демократична България с анализи, уведомяване на ЕС, доклади и запознаване на обществото. 3. Православната църква – пълен провал на Гундяев на фона на посещението на Папата. 4. Изтичане на парични потоци за ремонти на авиационна техника, без да бъдат завършени качествено. 5. Разлагане на българските институции чрез крадене и прикриване от петата колона. 6. Активиране на проруски партии и русофили в активни мероприятия и нарушаване на реда без санкции. Случаите в Добрич, Варна, партия *Възраждане* нa Костя Копейкин, Марешки, Сидеров. И още, и още. Сега зaпочват с изучаване на руски. Ho и с това ще се провалят, защото толкова си могат.

Напиши коментар

Коментари