понеделник, 13 май 2019, 17:00 ч.

Евангелистките християнски вероизповедания

Християнски вероизповедания се обявиха срещу ВМРО, Симеонов и Воля на Марешки!

BNews.bg

Християнски вероизповедания се обявиха срещу ВМРО, Симеонов и Воля на Марешки!

Пасторите призовават в никакъв случай да не се вярва и на лицето Урумов, което се опитва да заблуждава миряните да гласуват за него и, че той нямал нищо общо с ВМРО, независимо, че е в тяхната листа.

Евангелистките християнски вероизповедания се обявиха срещу ВМРО, Симеонов и Воля на Марешки!

В 43 минутно видео двама от най-уважаваните пастори обясниха подробно защо са опасни и лъжливи тези политически формации. Видеото е публикувано в социалната мрежа Фейсбук и е гледано и споделено стотици хиляди пъти.

В коментарите често се срещат исторически препратки за скинарското минало на Ангел Джамбазки и дори са качени линкове към статии и снимки на Джамбазки от скинарските му мероприятия и сблъсъците му с полицията.Някои дори припомнят, че от ВМРО и партията на Симеонов често са организирали нападения над християните - евангелисти и са нанасяли побой над възрастни миряни.

Пасторите призовават в  никакъв случай да не се вярва и на лицето Урумов, което се опитва да заблуждава миряните да гласуват за него и, че той нямал нищо общо с ВМРО, независимо, че е в тяхната листа. Всичко това е поредно доказателство, че тези формации са готови на всичко само да се докопат до властта!

Припомняме, че навремето Симеонов построи църква, за да използва християнската религия за политическите си цели, но в последствие се оказа, че храма работи само по време на партийни мероприятия на партията на Симеонов.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари