вторник, 14 май 2019, 11:27 ч.

Промоционални условия

2.9% лихва по ипотечните кредити от "Агрион Финанс"

BNews.bg

2.9% лихва по ипотечните кредити от "Агрион Финанс"

Промоционалните условия важат за първата година при теглене на заем в лева

Кредитиращото дружество „Агрион Финанс“ обяви промоционални условия по универсалните си ипотечни кредити.  Дъщерната компания на „Агрион Инвест“ отпуска заем с 2.9% лихва за първата година с гратисен период по главницата от 12 месеца. Специалните условия важат за кредити до 200 хил. лева, като минималният срок за погасяване на заема е 60 месеца, а след промоционалната първа година лихвата е 8.5%.

„За да се възползват от преференциалните условия, земеделските производители и всички заинтересовани трябва да посетят щанда на компанията на международното специализирано изложение „БАТА АГРО“, което се провежда в Стара Загора от 14-17 май“, казаха от „Агрион Финанс“. Там желаещите заем ще получат промо код, с който ще могат да кандидатстват за финансиране до 17 юни 201д г. Пълните условия по ипотечния кредит и останалите варианти за финансиране могат да се открият на адрес www.agrion.bg/bg/finance. Експертите по кредитни услуги, които са на щанда на „Агрион“ по време на БАТА АГРО, са готови да разяснят на всички желаещи възможностите, които кредитът осигурява, както и процеса за кандидатстване и одобрение.

„Целта ни е да улесним достъпа до кредити на малките и средни производители, които често не могат да отговорят на сложните изисквания на големите банки, казаха от „Агрион Финанс”. За разлика от другите кредитни институции в България, процедурата за кандидатстване е максимално опростена.Не се изисква откриването на допълнителни сметки, застраховки, въвличането на поръчители и съдлъжници. Няма изискване и за разработка на  подробни бизнес планове, отчети и анализи. Кандидатстването е без такса ангажимент и такса за разглеждането на документи. На практика фермерът дължи нищо преди да е сигурен, че ще получи желаното финансиране. Няма дори разходи за оценка на обезпечението, асроковете за кандидатстване са значително съкратени в сравнение с традиционното банково кредитиране. Компанията няма ограничения за сектора, в който работи земеделският производител.

„За обезпечение по ипотечния кредит можем да приемем земеделска земя или друг недвижим имот като процентът на финансиране може да достигне до 80% от размера на пазарната оценка на  поземлените активи“, казаха от „Агрион Финанс”. Това, според кредитни експерти,  е един от най-високите проценти финансиране на пазара на земеделски кредити в момента. Друго сериозно улеснение за фермерите е, че остойностяването на земята е напълно безплатно за кредитополучателя и се извършва от експертите на  компанията.

Изчисленията на експертите от „Агрион Финанс“ показват, че финансовият ефект за земеделските производители от промоционалната лихва може да достигне 11 хил. лева.

От кредитните продукти на компанията може да се възползва всеки, който притежава земя или друго недвижимо имущество или може да осигури като обезпечение такова имущество, без значение дали е земеделски производител или се занимава с друга дейност.

През май „Агрион“ отбелязва 5 години, откакто се появи на българския пазар. За този период дружеството се наложи като най-разпознаваемият и предпочитан земеделски бранд в България. Компанията въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. „Агрион“ предложи уникален бизнес модел, което го превърна в най-предпочитаният партньор на земеделските производители. „Агрион“ е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша.

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари